REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjančios Užgavėnės daugeliui pakužda, kad metas pasirūpinti gardžių blynelių receptu. Išmėginkite šiuos mielinius blynelius ir mėgaukitės nepriekaištingu skoniu. 

Artėjančios Užgavėnės daugeliui pakužda, kad metas pasirūpinti gardžių blynelių receptu. Išmėginkite šiuos mielinius blynelius ir mėgaukitės nepriekaištingu skoniu. 

REKLAMA

Jums reikės: 3 stiklinių miltų, 2 stiklinių pieno, 2 kiaušinių, 7 gramų sausių mielių, 5 valgomųjų šaukštų cukraus, žiupsnio druskos, 8 valgomųjų šaukštų lydyto sviesto, sviesto arba aliejaus kepti. 

Iš pradžių miltus persijokite į dubenį (jeigu labai skubate, galite to ir nedaryti). Tada pieną pašildykite, supilkite kiaušinius, cukrų, druską ir mieles bei gerai išplakite. Plakinį supilkite į miltus bei gerai išmaišykite. Po to supilkite lydytą sviestą.

Uždenkite bei leiskite pakilti maždaug 60-120 minučių.

Kai jau pakyla, nepermaišykite, o iškart kabinkite tą purią pakilusią tešlą šaukštu bei dėkite i keptuvę kepti ant sviesto arba aliejaus. Apkepkite iš abiejų pusių. Aš pati kepiau ant 1,5 lygio iš 3 karščio lygių kaitlentės. Patiekite ir mėgaukitės!

Šaltinis: worldrecipes

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų