REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Penktadienis bus gan sunki įžanga prieš savaitgalį, kuris neleis atsipalaiduoti. Keliems Zodiako ženklams ši diena bus itin sunki, o ypač nudegti galima tiksliai neįvertinus savo galimybių.

36

Penktadienis bus gan sunki įžanga prieš savaitgalį, kuris neleis atsipalaiduoti. Keliems Zodiako ženklams ši diena bus itin sunki, o ypač nudegti galima tiksliai neįvertinus savo galimybių.

REKLAMA

Kovo 01 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gali tekti paskubėti tvarkant nuosavybės, verslo, socialinės paramos reikalus. Tačiau darbe neužsikraukite sau didesnio krūvio, nes dabar esate lengvai pažeidžiami.

Tauras

Nebloga diena tartis dėl bendradarbiavimo, aiškintis turtinius interesus arba santykius su neabejingu jums asmeniu. Tačiau gali būti, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų.

Dvyniai

Būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo, jei norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien norėsis į viską įsigilinti, suprasti, pažinti. Jeigu ką nors rimto spręsite, išties teisingai elgsitės daug kartų pasverdami visus "už" ir "prieš". Svarbu nesusipainioti tarp gėrio ir blogio.

REKLAMA

Liūtas

Regis, teks priimti atsakingus sprendimus, nebe pirmą kartą įrodinėti, ko esate verti. Bus daug lengviau, jei šalia jūsų yra žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Būtų gerai užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą.

Mergelė

Ši diena turėtų būti produktyvi ir informatyvi. Palanku keisti darbą, santykių pobūdį ar pan. Tačiau pravartu pasitarti su artimais žmonėmis, draugais, kolegomis ir įvertinti tai, ką jie pataria ir ko jie šioje situacijoje norėtų.

Svarstyklės

Ši diena bus gana sėkminga, nors energijos, polėkio lyg ir sumažės. Galbūt derėtų trumpam atidėti praktinių reikalų tvarkymą ir imtis to, kam reikia intuicijos, meniškumo, psichologinės arba diagnostinės, detektyvinės įžvalgos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jei siekiate įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliu, šiandien galite daug ką išsiaiškinti. Panašu, kad naujienos nenuvils. Tačiau privalote aiškiai įvertinti savo galimybes ir atsispirti pagundai kažko vaikytis vien dėl tuščių ambicijų.

Šaulys

Šiandien galėsite lengviau išreikšti savo gabumus, pasinaudoti sukaupta patirtimi, užmegztomis pažintimis, t.y. tuo, kas priartintų prie tikslo, pagreitintų konkretų rezultatą.

Ožiaragis

Nebloga diena įvairiems kontaktams, pasitarimams, nesudėtingiems darbams. Daugiau bendraukite, domėkitės žiniasklaidos pranešimais. Tai gali jums pasitarnauti sprendžiant opias problemas.

Vandenis

Tikriausiai ryžtingai imsitės spręsti aktualius klausimus. Jei pasitarsite su gerais specialistais, rezultatas bus geresnis ir greitesnis. Nepamirškite ir šeiminių pareigų, nenumokite ranka į artimųjų problemas.

Žuvys

Pats metas pasirūpinti pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Turėtų sektis. Nuotaiką skaidrins, energijos pridės ir romantiškas polėkis, meilės viltys. Tik nepradėkite pernelyg atvirai atakuoti dominančio asmens, būkite subtilesni.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų