REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Ketvirtadienis ne visiems Zodiako ženklams atneš gerų žinių. Patariama būti atidiems ir vengti apsukruolių pinklių.

12

Ketvirtadienis ne visiems Zodiako ženklams atneš gerų žinių. Patariama būti atidiems ir vengti apsukruolių pinklių.

REKLAMA

Vasario 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Pirma dienos pusė visai gera dalykiniams susitikimams, susitarimams, svarbiam darbui pradėti. Ypač antrą dienos pusę būkite itin atidūs tiems, kurie mėgina jus supykdyti su artimu žmogumi, kolega.

Tauras

Situacija geresnė nei jums atrodo. Vis dėlto nepraraskite atidos, blaivaus proto, neskubėkite.

Dvyniai

Esate linkę dramatizuoti įvykius, išgirstas naujienas ir tuo pat metu be pagrindo rizikuoti pinigais bei savo sveikata.

Vėžys

Svarbus ir net sėkmingas laikas. Bene paskutinė proga sutvarkyti svarbų reikalą, užimti patogesnes, saugesnes pozicijas ir kitaip apsidrausti. Susitikite (geriau pirmą dienos pusę) su jums svarbiais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Imkitės tik svarbiausių darbų, kitaip persiplėšite. Viską darykite kokybiškai: vadovybė greit pastebės jūsų trūkumus, profesionalumo stoką.

REKLAMA

Mergelė

Ryte galite kai ką pakeisti savo naudai. Negaiškite laiko niekams, stenkitės pagerinti esamą padėtį, ieškokite galinčių jums patalkininkauti.

Svarstyklės

Nuo jūsų pastangų kol kas mažai kas priklausys. Pasyviai stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės su niekuo nesusipykti. Šiuo metu jus nesate labai stiprūs ir jums reikėtų vengti atviros konfrontacijos.

Skorpionas

Tai neblogas laikas prastumti svarbią idėją ar sunkiai įgyvendinamą projektą. Tiesa, būkite atidūs, kad aplinkiniai jus teisingai išgirstų ir suprastų, kad patys per klaidą neįsipareigotumėte dėl dalykų, kurie jums nenaudingi.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Venkite žmonių, kurie jums ką nors pirš, dovanos ir aiškins, kad tai jiems neva nieko nekainuoja. Būkite atsargūs, kad apsukruoliai neapdumtų akių komplimentais, gražiais pažadais, pasakiškomis perspektyvomis tiek asmeninių santykių, tiek dalykinių reikalų srityse.

Ožiaragis

Nieko nėra atsitiktinio, tad būkite atidūs net ir atsitiktinai išgirstam žodžiui, ne jums adresuotai naujienai. Diena tinkama tvarkyti skubius reikalus.

Vandenis

Taikykitės su artimaisiais, spręskite šeimos bendravimo problemas nusileisdami pirmi. Pasistenkite, kad artimieji nekentėtų dėl jūsų dalykinių reikalų, juolab kad šiandien bus tuščia tvarkyti svarbius dalykinius reikalus.

Žuvys

Nors diena dažnai intriguos, neužsimirškite, nepasiduokite azartui. Venkite flirtuoti, būkite ištikimi mylimiems žmonėms, venkite su jais pyktis apskritai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų