REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Ani Lorak (tv3.lt fotomontažas)

Viena ryškiausių atlikėjų Ani Lorak pirmą kartą koncertuos Palangoje. Rugpjūčio 20 d. dainininkė atliks žinomiausias savo dainas ir pristatys žiūrovams naujas kompozicijas, rašoma pranešime spaudai.

27

Viena ryškiausių atlikėjų Ani Lorak pirmą kartą koncertuos Palangoje. Rugpjūčio 20 d. dainininkė atliks žinomiausias savo dainas ir pristatys žiūrovams naujas kompozicijas, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Dabar atlikėja išgyvena savo auksinį laikotarpį: jos naujausias šou „Diva“ laimėjo net tris apdovanojimus ir tapo geriausiu metų šou, pati dainininkė pelnė „Metų atlikėjos“ titulą, jos daina „Išprotėjusi“ užkariauja muzikinius topus, o duetas su reperiu MOT „Soprano“ įvertintas geriausios dainos apdovanojimu.

„Besibaigiant metams, aš visada analizuoju, ką man pavyko nuveikti ir kokių tikslų pasiekiau. Dabar namuose guli sąrašas „Geresnė Ani Lorak 2019 m. versija“. Jame surašiau savybes, kurias noriu matyti savyje, naujus įpročius, kuriuos noriu ugdyti: „Graži, seksuali, geidžiama, sėkminga... Mano gyvenime įvyks tai ir tai“. Tačiau yra viena sąlyga – svajoti reikia aistringai ir ne vaizdais, o emocijomis! Įsivaizduoti savo svajonę ir nuoširdžiai džiaugtis! Taip yra programuojama ateitis. Ir mano atveju tai puikiai veikia, įsitikinau pati ne vieną kartą“, – sako A. Lorak.

Atlikėjos muzikinė karjera sėkmingai tęsiasi jau daugiau nei dvidešimt metų. 16 solinių albumų, dešimtys muzikinių apdovanojimų ir pasirodymai geriausiose pasaulio koncertų salėse. Būdama vos 19 metų, ji tapo jauniausia šalyje dainininke, kuri buvo pripažinta „Nusipelniusia Ukrainos artiste“. 2008 m. A. Lorak dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuriame su daina „Shady Lady“ laimėjo antrą vietą ir pelnė pasaulinį populiarumą. Jos stiprus 4,5 oktavos balsas, įsimintos dainos ir įspūdingi šou pakerėjo milijonus žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

2013 metais A. Lorak pristatė savo šou „Karolina“ (tikrasis dainininkės vardas – Karolina Kuiek), kuris ketveriems metams tapo jos gyvenimo dalimi: 180 miestų, 398 pasirodymai ir daugiau nei milijonas žiūrovų. Tačiau ambicinga dainininkė neketino sustoti ir ruošė naują programą. 2018 metais A. Lorak pristatė savo naujausią šou „Diva“, kuris savo vaizdingumu ir šiuolaikinių technologijų panaudojimu muzikos apžvalgininkų yra lyginamas su Beyonce ir Madonnos šou. Tais pačiais metais šis šou, aplenkęs dešimtis konkurentų, pelnė tarptautinę muzikinę „BraVo“ premiją „Metų šou“.

Koncerto Palangoje metu žiūrovai išgirs visiškai naujas atlikėjos dainas ir jau pamėgtas kompozicijas, kurios dėl naujų aranžuočių įgavo visiškai kitokį skambesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų