REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Atgaiva nuo Eurovizijos – netikėta, bet maloni žinia nuo paties Father John Misty. Patvirtinta, kad visur linksniuojamas indie muzikos trolis vasarą taip pat užsuks į Lietuvą. Rugpjūčio 14-ąją Vilniaus Universiteto Botanikos sode Kairėnuose koncertą trinktels pats Joshas Tillmanas.

Atgaiva nuo Eurovizijos – netikėta, bet maloni žinia nuo paties Father John Misty. Patvirtinta, kad visur linksniuojamas indie muzikos trolis vasarą taip pat užsuks į Lietuvą. Rugpjūčio 14-ąją Vilniaus Universiteto Botanikos sode Kairėnuose koncertą trinktels pats Joshas Tillmanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netipiškas pasirinkimas ir dar vienas gražus tolyn žvelgiančios muzikos agentūros „8 Days A Week“ ėjimas. Tiesiog wow, laiku bei vietoje ir dar be jokio stogo. Taip neįtikėtinai greitai, kad net keista.

REKLAMA

Father John Misty – Mr. Tillman

Daug gerų žodžių galima pasakyti apie amerikietį Joshą Tillmaną, kurį derėtų vadinti Father John Misty. Tokie koncertai pas mus vyksta ne kasdien. Jam tai bus pirmoji viešnagė Lietuvoje. Mums reikia asmenybių ir jų muzikos. Šiandien repo pasaulis turi Vince‘ą Staples, pop muzika – Cardi B, o indie scenos favoritas – būtent Father John Misty. Taip, jis kietas dainų autorius, atlikėjas ir artistas, bet tai apie Joshą mes jau žinome. Jei iš jo atimtume muziką, jam liktų tik arogantiško šikniaus įvaizdis ir ūsai. Father John Misty pralaužė daug ledų ir ne kartą pats save nustebino savo pareiškimais. Jo muzikos klauso tie, kurie ją iš tiesų girdi ir supranta. Taip buvęs garsios grupės „Fleet Foxes“ būgnininkas tapo tikra indie muzikos klasika ir hipsterių numylėtiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Father John Misty – Total Entertainment Forever - SNL

Father John Misty yra vienas indie scenos herojų ir turi nemažai gerbėjų. Na, sutikit, toks skirtingų identiteto aplinkybių kratinys vienoje asmenybėje nėra dažnas. Jo dainų tekstai, įžvalgos ir filosofija yra kažkas. Ne visi yra tokie geri kalbėtojai ir pasakotojai kaip jis. Jam tai duota. Tiesa, jis nepamiršta savo istorijos ir už viską yra dėkingas savo žmonai video menininkei Emmai Elizabeth Tillman.

Father John Misty – atviras, savim pasitikintis bei besižavintis, kalbus ir iškalbingas veikėjas. Jo humoras, pasaulėžiūra ir patirtys jį išskiria iš kitų. Štai kodėl jį labai mėgsta žiniasklaida ir įvairūs pokalbių šou. Sklando gandai, kad jis jau davė 50 tūkstančių interviu. Nieko nuostabaus, kad jo vardas linksniuojamas su Kanye Westu, broliais Gallagheriais ir kitais muzikos pasaulio blogiukais. Beveik viskas, ką jis darė pastaruoju metu tapo virusu. Kiekviena jo citata tapdavo antrašte. Jis dramatiškas ir kandus. Kartais arogantiškas ir net bjaurus. Ir trolina jis viską ir visus. Dar visai neseniai jis galėjo išlįsti iš tavo šaldytuvo, apginti nekenčiamiausią Kanados grupę „Nickelback“ ar išdėti į šuns dienas Prezidentą Trumpą. Dabar jis nebeturi twitterio ir instagramo paskyrų, o jo feisbuko puslapis skirtas tik muzikai. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Father John Misty – Pure Comedy - SNL

Jis apdovanotas „Grammy“, patikrintas didžiųjų festivalių ir rimtų leidybinių kompanijų. Paskutiniai Father John Misty įrašai „Pure Comedy“ ir „God's Favorite Customer“ padarė jį folk roko superžvaigžde. Visi jo albumai nuolat patekdavo į metų geriausių sąrašus. Šiandien jo paslaugomis naudojasi kiti A lygos artistai. Jis rašo dainas tokiems vardams kaip Lady Gaga ir Beyonce. Dar jis filmavosi Lanos Del Rey klipe ir dainuoja apie virtualų seksą su Taylor Swift. Ar bereikia čia ką pridurti?

REKLAMA

Father John Misty – God‘s Favorite Customer

Melas, kad pas mus nėra gerų koncertų. Atvirų renginių šį sezoną Botanikos sode tikrai bus. Čia taip pat plosim australui RY X, škotų šaunuoliams „Franz Ferdinand“ ir keistuoliui iš Naujosios Zelandijos Connanui Mockasinui. Ko ne festivalis?

Baisiai įdomu, ką dar „8 Days A Week” prisiviliojo į Lietuvą? Palaukite ir greitai sužinosite. Pirmieji bilietai visada pigiau ir jiems reikalingi kodai. Parašykite jiems žinutę ir išankstiniai bilietai taps tik malonus rūpestis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų