REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Deividas Petkus (tv3.lt fotomontažas)

Nerimas Kaune auga: dingusio kario ieško vis gausesnės pajėgos

Antradienį Kaune tęsiama dingusio vaikino paieška, BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė.

9

Antradienį Kaune tęsiama dingusio vaikino paieška, BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė.

REKLAMA

Į 25-erių Deivido Petkaus paieškas įsitraukė policija, ugniagesiai, taip pat dingusiojo artimieji.

Ieškoti Juozo Vitkaus Inžinerijos bataliono vyresniojo eilinio ne tarnybos metu padėjo ir jo kolegos, atliekantys profesinę karo tarnybą.

Apie D. Petkaus dingimą penktadienį socialiniame tinkle pranešė jo artimieji. Tą pačią dieną jauno vyro paiešką pradėjo ir policija.

Sekmadienio vakarą kauniečių dėmesį patraukė virš miesto centro ratus sukantis sraigtasparnis. Triukšmingas „paukštis“ pakeltas vykdant dingusio Deivido Petkaus paiešką – žvalgyta tose apylinkėse, kur su jaunu vyru paskutinįkart turėtas kontaktas.

Ieškojo su sraigtasparniu

Kaip pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, virš centrinės miesto dalies sraigtasparnis skraido bent gerą pusvalandį, kariškių technika pasirodė prieš 19 val.

REKLAMA
REKLAMA

Portalo duomenimis, orlaivis zujo Nemuno pakrante nuo Kauno pilies iki buvusio „Combo“ klubo ir atgal. Galingu prožektoriumi žvalgomi upės vandenys bei krantai, gyventojai matė sraigtasparnį judantį ir virš Akademijos, tolyn link Kačerginės.

REKLAMA

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo žiniomis, Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis pakeltas dingusiojo artimųjų prašymu.

Karinių oro pajėgų Aviacijos bazės paieškos ir gelbėjimo posto Kaune budėtojas patvirtino, kad kariškių sraigtasparnis kilo ieškoti dingusio D. Petkaus. Kariuomenės Gynybos štabo viešųjų ryšių karininkas mjr. Tomas Balkus nurodė kol kas daugiau duomenų apie operacijos trukmę ir eigą neturintis.

Kaip prieš tai rašė tv3.lt, 1993 metais gimęs vaikinas dingo penktadienio vakarą. Pasak artimųjų, iš taksi automobilio išlipęs Rotušės aikštėje vaikinas patraukė iki šiol nežinoma kryptimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Paskutinį kartą telefonas aktyvus buvo netoli Raudondvario plento, prie „COMBO“ klubo ar aplink“, – rašo artimieji.

„Naudinga yra ir vaizdo registratorių medžiaga nuo 24 val. iki pusės 2 nakties penktadienį aplink Rotušę, Kauno pilį, į Raudondvario kryptimi", – naujienų portalui tv3.lt sakė Deivido žmona Aida.

Jaunuolis buvo apsirengęs mėlynus džinsus, juodą paltą ir avėjo tamsius batus.

Mačiusius ar žinančius bet kokios naudingos informacijos prašoma pranešti artimiesiems arba Lietuvos policijai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų