REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė žiemos savaitė pažers nemažai išbandymų kone kiekvienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas jūsų laukia ir pasiruoškite netikėtumams.

Paskutinė žiemos savaitė pažers nemažai išbandymų kone kiekvienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas jūsų laukia ir pasiruoškite netikėtumams.

REKLAMA

AVINAS. Galimi nemalonūs siurprizai, susiję su meilės santykiais. Uranas gali išprovokuoti pakankamai skausmingas situacijas. Svarbiausia, kad nepriimtumėte skubių sprendimų ir blaiviai įvertintumėte situaciją. Darbe seksis vidutiniškai, bet tai jūsų nejaudins. Žvaigždės sako, kad dabar palanku kurti grandiozinius planus ateičiai, bet jų įgyvendinimo laiko dar teks šiek tiek palūkėti.

JAUTIS. Stipriai veikiami Marso, būsite aktyvūs ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime. Net jei šalia turite mylimą žmogų, žvalgysitės į šalis ir bandysite susukti galvas simpatiškiems gerbėjams. Tai nereiškia, kad elgsitės lengvabūdiškai: juk iš tiesų ieškote rimtų santykių. Žvaigždės jus palaikys: dabar pradėti projektai bus ilgalaikiai ir pelningi. Darbe nebus įtampos, tad laiko užteks visiems jūsų tikslams realizuoti.

DVYNIAI. Jus gali pavesti nesutelktumas ir išsiblaškymas. Merkurijus neharmoningas, tad susikaupti, kad ir kaip besistengtumėte, bus sunku, tad neplanuokite jokių svarbių darbų, o jei tektų užbaigti ką nors rimto – būkite ypač atidūs. Laiko katastrofiškai truks, ypač santykiams. Stengdamiesi susirankioti šokinėjančias mintis galite nuvargti taip, kad mieliausias draugas bus televizorius ir supamasis krėslas.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Venera nustebins maloniais įvykiais šeimoje, šiltais ir nuoširdžiais santykiais su artimaisiais. Dalykiniai partneriai gali tapti draugais, o jei tarp jų yra priešingos lyties atstovų, tikėtinas karštas tarnybinis romanas. Tai metas, kai asmeninis gyvenimas tvarkosi, atsiranda naujų gerbėjų. Svarbiausia, sako žvaigždės, dažniau išeiti į žmones. Finansines problemas išspręsti padės naujos idėjos, galimas nemažas pelnas dividendų ar kūrybos dėka.

REKLAMA

LIŪTAS. Jupiteris harmoningas, tad visuomeniniuose renginiuose lydės sėkmė. Investicijos bus sėkmingos, pirkiniai – naudingi. Jei turite savo verslą, šią savaitę išnaudokite savo įtakai stiprinti ir autoritetui tarp dalykinių partnerių pakelti. Meilei taip pat neblogas laikas: būsite ryžtingi ir drąsūs. Moterims gali pasisekti sutikti rimtą, apsirūpinusį vyriškį. Žvaigždės siūlo apie pinigus nesikalbėti su artimaisiais, antraip galimi pykčiai.

MERGELĖ. Santykinai ramus ir lengvas periodas, nežadantis nei galvą apsukančios sėkmės, nei problemų. Harmoningo Merkurijaus įtaką pajausite bendraudami, keldami savo autoritetą visuomenėje. Nauji pažįstami bus eruditai, suteiksiantys jums svarbios informacijos. Gali būti, jog apsispręsite sukurti savo verslą ar pakeisti profesiją. Meilės fronte bus ramu. Svarbiausia, sako žvaigždės, kad neimtumėte neprotingai vadovauti mylimam žmogui.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Pagaliau pasijausite ramesni ir, Marso veikiami, prisiminsite, kad gyvenime yra ir malonesnių dalykų, tokių kaip meilė ir aistra. Noriai flirtuosite, tačiau tiems, kas panorės įsitvirtinti jūsų širdyje, kelsite nemažus reikalavimus ir klausysitės intuicijos balso. Šiuo periodu nepasitikėsite savo galimybėmis, tačiau tai nesutrukdys ramiai jaustis darbe: vadovybė neužvers darbais ir įsiklausys į jūsų nuomonę.

SKORPIONAS. Harmoningas Uranas atvers naujas gyvenimo perspektyvas, o ar jomis pasinaudosite – spręsti tik jums. Nei darbe, nei versle ypatingų kliūčių nenusimato. Dalykiniai susitikimai ir darbinės komandiruotės bus sėkmingos. Jus, ko gero, ne visai tenkins meilės santykiai, tačiau partnerio dėl to nekaltinsite, o imsite keistis patys. Ir ši taktika, pasak žvaigždžių, teisinga. Galimas seno draugo ar giminaičio vizitas, tad pasirenkite priimti svečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS. Jupiteris sąlygos harmoningą gyvenimą. Sieksite bet kokia kaina sutvirtinti savo gerbūvio pamatus. Seksis tiems, kurie ne ieškos naujų galimybių, o stengsis išsaugoti tai, ką geriausio esate sukūrę pastaruoju laikotarpiu. Pasinaudodami pažintimis pagerinsite padėtį darbe ir priimsite naudingus verslo sprendimus. Meilės fronte bus tiesiog puiku: ryšiai sustiprės, naujų simpatijų netruks; pasak žvaigždžių, vienatvėje liūdėti tikrai neteks.

OŽIARAGIS. Dėl Veneros, viešinčios jūsų ženkle, atsivers naujas meilės pergalių periodas. Būsite žavūs ir patrauklūs, gerbėjų nestigs. Santykių, kuriuos užmegsite dabar, tęsinys priklausys nuo jūsų pačių. Galimas lemtingas susitikimas su svajonių princu ar princese. Darbe viskas bus gerai, be nemalonių siurprizų. Žvaigždės rekomenduoja pagerinti santykius su kolegomis ir pasinaudoti jų profesine parama.

REKLAMA

VANDENIS. Gali tekti spręsti kai kurias pinigines problemas, iššauktas įtempto Marso: išlaidos gali viršyti pajamas, arba, pavyzdžiui, vėluoti atlyginimas. Nesijaudinkite: jei nesate švaistūnai, balansą išlaikyti pavyks. Svarbiausia šiuo laikotarpiu pasirūpinti savo sveikata, antraip ateityje prireiks daug lėšų jai atstatyti. Dėl meilės stengtis neverta – norimo rezultato vis tiek nebus. Pasak žvaigždžių, ne už ilgo viskas stos į savo vietas.

ŽUVYS. Šis laikas – jūsų. Merkurijus, būdamas jūsų ženkle, atneš nelauktą sėkmę ir naujas perspektyvas. Net pačios nereikšmingiausios pastangos duos gerų rezultatų, tad neleiskite laiko veltui abejodami – veikite! Nepraleiskite palankių galimybių. Pasak žvaigždžių, sėkmė darbe priklausys nuo jūsų komunikabilumo ir gebėjimo užmegzti šiltus santykius su aplinkiniais. Beje, dabar pats metas pasistengti, kad draugystė peraugtų į meilę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų