REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
98
Raudonojo kilimo įvaizdis (tv3.lt fotomontažas)

Vasario 24-osios vakarą pramogų pasaulį sudrebino 91-ieji, prestižiniai „Oskarų“ apdovanojimai. Už metų nuopelnus ir geriausius vaidmenis buvo apdovanoti garsūs aktoriai bei režisieriai.

98

Vasario 24-osios vakarą pramogų pasaulį sudrebino 91-ieji, prestižiniai „Oskarų“ apdovanojimai. Už metų nuopelnus ir geriausius vaidmenis buvo apdovanoti garsūs aktoriai bei režisieriai.

REKLAMA

Tiesa, dalis „Oskarų“ gerbėjų šio reginio laukia ne tik dėl paslapties išaiškinimo, bet ir dėl raudonojo kilimo. Juo kasmet žengia pačios garsiausios viso pasaulio žvaigždės, todėl akis paganyti į ką tikrai yra.

Raudonojo kilimo mada taip pat užvaldo ir Lietuvą. Visai neseniai praūžusiuose „M.A.M.A 2018“ ir „Žmonės 2019“ apdovanojimuose netrūko itin drąsių, stilingų ir ryškių įvaizdžių, tačiau buvo ir tų, kurie labai prašovė pro šalį.

Su stiliste Viktorija Šaulyte aptarėme garsiausių metų apdovanojimų įvaizdžius. Ji portalui tv3.lt tvirtino, kad gerų stiliaus pavyzdžių užsienio renginiuose tikrai galime pasisemti. 

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar raudonasis kilimas lūžta nuo tiulių, pūstų suknelių bei ovalių formų. Tačiau man ypatingai gražu klasikinės suknelės, kurios moterims suteikia elegantiškumo bei įdomesni spalvų ir siluetų variantai. Kažkas wow tai ne liemenelė ir sijonas. Tačiau drąsa yra irgi gerai“, – sakė Viktorija.

REKLAMA

Stilistė taip pat pridūrė, kad juoda suknelė turėtų būti kiekvienos moters spintoje. Tai – klasika ir niekuomet nenuvilsiantis įvaizdis. Tiesa, norinčioms atrodyti drąsiau, net ir paprastą suknelę galima transformuoti.

„Nereikia apsiriboti tik ties juoda, maža suknele. Galima tą juodą suknelę šiek tiek transformuoti, papūsti ar pažaisti su detalėmis“, – teigė ji.

Pasakė, ko geriau nedaryti

Viktorija taip pat pridūrė, kad šiemet „M.A.M.A 2018“ ir „Žmonės 2019“ apdovanojimuose netrūko labai gerų stiliaus pavyzdžių: „Lietuviškuose apdovanojimuose ir šiemet turėjom puikių variantų, kurie ne tik jaučia pagarbą organizatoriams, bet ir atrodo įspūdingai.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau, mano nuomone, sportinė apranga ir sportinė avalynė ant raudonojo kilimo nėra black tie. Scenoje – viskas puiku! Klasika su sportu ant kilimo – taip pat gali būti puikus derinys. Tačiau raudonas kilimas nėra sportinių žaidimų aikštelė. Taip pat labai svarbu išlaikyti balansą ties drabužio, avalynės, makiažo, šukuosenos bei aksesuarų pasirinkimu. Viskas turėti žaisti kartu“, – sakė V. Šaulytė.

V. Šaulytė taip pat tvirtino, kad lietuviai didžiausių pasaulio apdovanojimų kontekste nė kiek nenusileidžia didiesiems mados asams.

„Lietuviai nė kiek neatsilieka, tik gal mes nesame tokie atsipalaidavę. Dažnai spraudžiame save į rėmus, galvojame, ką pamanys kiti, ir nepasirenkame drąsesnio varianto, gilesnės iškirptės ar ilgesnio šleifo nors to ir norėtume“, – sakė Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarbu atkreipti dėmesį

Pasak stilistės, atvykus į prabangų renginį, vertėtų nepamiršti laikytis kelių taisyklių.

„Mano nuomone, gerai atrodo tie, kurie laikosi dress kodo, nebijo išsiskirti, jei to nori, o, svarbiausia, su drabužiu jaučiasi gerai. Tikrai yra ne vienas atvejis, kai užsivelka įmantriausią variantą, bet iš vidaus nėra transliuojamo gero jausmo, pasitikėjimo savimi. O jis taip pat yra įvaizdžio dalis“, – pasakojo ji.

Mergina taip pat prasitarė, kurie „Oskarų“ įvaizdžiai jai įstrigo atmintyje: „Man labai patiko Jennifer Lopez blizgančiai, seksualus įvaizdis. Tačiau atsvara buvo tai, kad jis buvo uždaras ir tai puikiai sužaidė. Be to, Alison Janney ir Lady Gaga – kitoks juodos spalvos variantas. Mane sužavėjo tiulio ir rožinės spalvos ansamblis Kacey Musgraves įvaizdy, Glen Close, Regina King – aplodismentai joms. Lucy Boynton ir Rami Malek parodė, kaip viena emocija ir stiliumi galima derėti tarpusavyje“, – vardijo stilistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų