REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Moteris (nuotr. 123rf.com)

Skyrybos yra daug dažnesnis reiškinys, nei galėtų pasirodyti. Smalsu sužinoti, kiek žmonių iš tiesų skiriasi? Amerikos psichologijos asociacijos duomenimis JAV išsiskiria nuo 40 iki 50 procentų porų, rašoma bustle.com.

6

Skyrybos yra daug dažnesnis reiškinys, nei galėtų pasirodyti. Smalsu sužinoti, kiek žmonių iš tiesų skiriasi? Amerikos psichologijos asociacijos duomenimis JAV išsiskiria nuo 40 iki 50 procentų porų, rašoma bustle.com.

REKLAMA

Tai reiškia, kad bet kuriai porai, nepriklausomai nuo Zodiako ženklų, gali grėsti skyrybos, todėl santuokoje labai svarbu vienas kitą gerbti ir mylėti besąlygiškai.

Tačiau kai kurie Zodiako ženklai skiriasi dažniau – nebūtinai dėl savo Zodiako ženklo, bet dėl planetų išsidėstymo jų gimimo metu.

„Venera - tai su meile siejama planeta.“ – sako astrologė Linda Furiate. – „Dažnai žmogaus santykis tarp Veneros ir kitos išorinės planetos gimimo metu gali sąlygoti skyrybas.

Jei iššūkių kelia Veneros santykis su Uranu, nepriklausomybės ir laisvės siekiančia planeta, skyrybų grėsmė didėja. Jei asteroidas Junona nesutampa su žmogaus asmeniniu planetų išsidėstymu, įskaitant Mėnulį, Venerą ir Marsą, skyrybų tikimybė dar labiau padidėja.“

REKLAMA
REKLAMA

Net jei jūsų Zodiako ženklas yra labiau linkęs į skyrybas už kitus, atsiminkite – tai dar nereiškia, kad esate pasmerkti. Astrologija naudokitės kaip galimybe geriau save pažinti, išsiaiškinti savo privalumus ir trūkumus.

REKLAMA

Štai Zodiako ženklai, kurių tikimybė išsiskirti, pasak astrologų, yra didžiausia.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20) Visiems žinoma, kad Jaučiui reikia besąlygiškos meilės. „Bėda ta, kad jie dažnai neprisiima atsakomybės už savo veiksmus, bet vis tiek nori atleidimo ir būti mylimi. Tai galiausiai gali sužlugdyti santykius.“ – pasakoja astrologė Linda Joyce.

Vengdami sau ar kitiems pasakyti ne, Jaučiai taip pat gali meluoti, įspėja astrologė: „Jie meluoja, nes negali rizikuoti, kad nustosite juos mylėti, todėl tiesiog negali sakyti tiesos.

REKLAMA
REKLAMA

Blogiausia, kad jie meluoja ir sau, ir dažnai yra įsitikinę, kad tai – nieko tokio, nes tokiu būdu jie apsisaugo nuo skausmo.

Siekiant nepasiduoti šiam polinkiui, Jaučiui reikia rizikuoti būti pažeidžiamam meilėje.

Jei su kuo nors nesutinkate, dar nereiškia, kad meilė išgaravo. Nebijokite surizikuoti ir būti savimi.“ – sako astrologė. Jei žmogus jus iš tiesų myli tokius, kokie esate, atvirumas to nepakeis.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Dvyniai – nepastovus ženklas, o tai reiškia, kad jie dažnai keičia savo nuomonę, tokiu būdu augdami ir plėsdami savo akiratį.

Jei jie pernelyg koncentruojasi į tai, kaip patenkinti kitus, ir nekreipia dėmesio į savo poreikius, bus sunku priimti svarbius sprendimus, pavyzdžiui, kas padarys juos laimingus.“ – sako L. Joyce. – „Prie jų neapsisprendimo prisideda ir stiprus idealizmas – jie ieško svajonės arba to, ką jie laiko tobulybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Puikiai žinoma, kad Dvyniai dažnai įsimyli kitame mieste ar kitoje šalyje gyvenantį žmogų arba tokį žmogų, kuris labai daug keliauja... Kai to žmogaus nėra šalia, jis Dvynių vaizduotėje yra tobulas.“

Bet kai tik šis žmogus atsiranda šalia, Dvyniams realybė gali greitai sužlugdyti santykius.

Siekdami kovoti su šiais polinkiais, Dvyniai turėtų gerai pagalvoti, kas jų santykiuose yra ne taip. „Jei žmogus nėra tobulas, tai dar nereiškia, kad santykiai nepasitaisys. Išmokite pasakyti, kaip jaučiatės, kito žmogaus nekritikuodami.“ – sako L. Joyce. Kai mylite, viską darote su geriausiomis intencijomis.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18)

Vandenis turi didelę širdį ir kad jaustųsi patenkintas, jam nebūtina visuomet palaikyti santykius. Tačiau žmonės tokiu jo charakteriu dažnai naudojasi. „Jie dažnai greitai įsimyli jiems netinkamus žmones, nes mylinti jų širdis yra skirta tiems, kurie desperatiškai trokšta meilės.“ – sako L. Joyce. – „Tai gali jiems turėti neigiamą poveikį, o jų partneriams – teigiamą, ir jie greitai nepasiduoda.

REKLAMA

Jei esate su tinkamu žmogumi – tai puiki savybė, bet jei esate su netinkamu žmogumi – tai labai bloga savybė.“

Norint apsisaugoti nuo skriaudos, Vandeniui reikia jaustis galingam, kitaip jis dėl kito žmogaus gali išklysti iš savo kelio. „Vandeniai gali ištiesti pagalbos ranką, bet jei kitas žmogus nesistengia, jiems reikėtų judėti į priekį.“ – sako L. Joyce.

Santykiams reikia dviejų žmonių pastangų, todėl venkite užburto rato, kuris yra toksiškas, visuomet sukasi į tą pačią pusę, lieka be atsako, net jei į savo mylimąjį jau daug investavote.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20): Negalvokite apie ateitį

Žuvys – tai Zodiako ženklas, kuris gyvena šia akimirka, o tai reiškia, kad Žuvys gali labai greitai įsimylėti, neapmąstydamos pasekmių.

REKLAMA

„Jų sugebėjimas matyti tai, ką jos nori matyti ir nekreipti dėmesio į neigiamus dalykus, gali priversti jas susituokti arba prisirišti prie žmogaus, kuris tiesiog negali jų padaryti laimingų.“ – sako L .Joyce. – „Kai viskas gerai – gerai, bet kai kyla sunkumų, viskas gali pakrypti blogiausia linkme. Anksčiau ar vėliau jos pavargs nuo gyvenimo sūpuoklėse ir nuspręs judėti toliau.“

Be to, Žuvys dažnai įkrenta į santykius, prieš tai neišsiaiškinuosios visų reikalingų faktų, įskaitant tuos dalykus, kurie gali reikšti nesuderinamus gyvenimo būdus.

Kad nepakliūtų į šias pinkles, Žuvims reikia nepamiršti, kad dvasinis ryšys yra labai svarbus, bet jo kartais nepakanka ilgalaikiams santykiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei šis žmogus nepritampa jūsų gyvenime, ar norite palikti visą savo gyvenimą, kad tik galėtumėte būti su šiuo žmogumi? Tik jums spręsti.“ – sako L. Joyce. Idealizmas gali būti geras dalykas, bet nepamirškite visų savo sprendimų pamatuoti ir protu, ir širdimi.

Atminkite, santuoka – tai sklandus ryšys, o ne sąjunga, kurią galima laikyti savaime suprantama. Santuokoje reikia kantrybės, supratimo ir kompromisų.

Vien todėl, kad jūsų ženklui labiau gresia išsiskyrimas, dar nereiškia, kad jau turėtumėte pradėti ruošti skyrybų dokumentus – svarbiau už bet kokius astrologinius ženklus yra laikas ir rūpestis, kurį jūs asmeniškai skiriate savo santykiams.

Štai kuo skiriasi artimi santykiai nuo tokių, kurie ne tik gali niekada nesibaigti, bet ir bus amžini.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų