REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internete sklinda InfoWars.com paviešinta tikra istorija apie dėl skiepų nuo gripo ligoninėje atsidūrusį vyrą, rašoma naturalnews.com.

Internete sklinda InfoWars.com paviešinta tikra istorija apie dėl skiepų nuo gripo ligoninėje atsidūrusį vyrą, rašoma naturalnews.com.

REKLAMA

Praėjusį mėnesį nuo gripo pasiskiepijęs vyras iš Las Vegaso prarado regėjimą, buvo iš dalies paralyžiuotas ir nebegali savarankiškai kvėpuoti.

Shane‘as Morganas ir jo žmona Monique nusprendė nuo gripo pasiskiepyti lapkričio 2 dieną, manydami, kad taip nuo gripo artėjant didžiosioms metų šventėms apsisaugos patys ir apsaugos mažuosius savo šeimos narius.

Bet tai, ką jie laikė sveika apsaugos priemone, virto tragedija, kai Shane‘as ėmė nebejausti rankų ir kojų.

„Maždaug 36 valandos po skiepo nuo gripo jis pasijuto blogai.“ – Monique pasakojo „KSNV“.

„Net neįsivaizdavau, kad taip gali nutikti.“ – vietinei žiniasklaidai sakė Shane‘as.

„Centennial Hills“ ligoninės gydytojai Shane‘ui diagnozavo Guillaino-Barré sindromą, gerai žinomą priešišką reakciją į vakciną, kurią JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras apibrėžia kaip „autoimuninį sutrikimą, dėl kurio paties paciento imuninė sistema pažeidžia nervus, taip sąlygodama raumenų silpnumą ir kartais - paralyžių.“

REKLAMA
REKLAMA

Monique dėl priešiškos reakcijos kaltiną gripo vakciną – Shane‘ui dabar reikalingas kvėpavimo ventiliatorius ir maitinimas pro vamzdelį.

„Tai - paskutinis kartas, kai kas nors iš mūsų šeimos skiepijosi.“ – sako ji, ir priduria, kad Shane‘ui būtų buvę daug geriau susirgti gripu, nei kęsti šią baisią ligą.

REKLAMA

Nepaisant to, kaip siaubingai Shane‘ui sveikatą sutrikdė skiepai, „KSNV“ interviu davusi Nevados sveikatos apsaugos sistemos atstovė vis dėlto ragina žmones skiepytis nuo gripo, teigdama, kad Guillaino-Barré sindromas yra retas sutrikimas.

Guillaino-Barré sindromas, dar vadinamas GBS, taip pat yra pasireiškęs žmonėms, kurie skiepijosi kokliušinio kosulio (pertussis) vakcina, „Gardasil“ (HPV) ir „M-M-R II“ injekcijomis bei kitomis vakcinomis.

Morganų šeimai aukos renkamos GoFundMe puslapyje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų