REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Zodiako ženklai

Žinia dviem Zodiako ženklams: šiandien jūsų laukia ypatinga diena

Vasario 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

43

Vasario 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tai sėkmingiausia diena šią savaitę, kai galima daug ką pasiekti. Palankios kelionės, kontaktai su užsieniečiais, viešnagės bei meilės pasimatymai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite būti priversti rizikuoti priimdami svarbų sprendimą. Nebijokite būti kategoriški, reiklūs, ypač jei reikalas susijęs su karjera.

REKLAMA

Dvyniai

Sukaupėte pakankamai jėgų, esate šauniai nusiteikę ir galite rasti geriausią sprendimą. Sutuoktinis, draugai jus parems, atsiras naujų sąjungininkų ir jūsų reikalai pajudės gera linkme.

Vėžys

Neskubėkite ko nors svarbaus spręsti ir veikti, verčiau atidėkite kitai dienai. Jei jums reikia sutvarkyti kokį nors konfidencialų reikalą, imkitės jo šiandien. Vakaras romantiškas, susitikite su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Labiau pasikliaukite savo jėgomis: jūsų asmeninė įtaka įvykių eigai bus didelė. Neabejotinai sulauksite pripažinimo, šiandien verta pakovoti už svarbiausius tikslus bei savo principus.

Mergelė

Gali pasisekti sprendžiant materialines, buities problemas. Tai geras laikas dovanoms teikti, ypač seniems draugams. Jei senokai ketinate įsigyti vertingą, brangų daiktą, baldą savo namams, ši diena puiki.

Svarstyklės

Šios dienos naujienos bei susitikimai jus nudžiugins, padės atgauti tikėjimą ateitimi. Gera proga išspręsti seną problemą, kreiptis pagalbos į įtakingą draugą ar giminaitį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nesiskubinkite, nieko nesiekite jėga, ruoškite dirvą būsimai veiklai. Svarbius reikalus geriau atidėti kitai savaitei.

Šaulys

Jei jums reikia rizikuoti, darykite tai dabar. Šiandien gali išsipildyti sena svajonė. Tai jūsų sėkmės metas ne tik veiklos, bet ir meilės sferoje. Tinkama proga susitikti su mylimu žmogumi ir aptarti bendrą ateitį.

Ožiaragis

Negaiškite laiko niekams ar įsisiūbavimui, imkitės darbų neatidėliodami. Tinkamas metas meditacijoms.

Vandenis

Jums pakaks objektyvumo ir įžvalgumo renkantis, su kuo pakeliui. Šiuo metu svarbu dažniau nusileisti, siekti sąjungos. Venkite ne tik didelės atsakomybės, bet ir darbų krūvio. Pats laikas pamąstyti apie poilsį. Būkite atidesni antrosios pusės poreikiams.

Žuvys

Viskas visai neblogai. Galima rizikuoti, jei jus remia, palaiko draugai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų