REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Kastytis Kerbedis (Pauliaus Peleckio, Gretos Skaraitienės / „ŽMONĖS Foto“ nuotraukos)

Penktadienio rytą pramogų pasaulį sukrėtė netikėta žinia – atlikėjas Kastytis Kerbedis buvo išgabentas į ligoninę.

61

Penktadienio rytą pramogų pasaulį sukrėtė netikėta žinia – atlikėjas Kastytis Kerbedis buvo išgabentas į ligoninę.

REKLAMA

Šiąnakt naktiniame klube „Pabo Latino“ koncertuoti turėjęs atlikėjas pasirodyti gerbėjams negalės – jis susidūrė su sveikatos problemomis, jam plyšo skrandis, o jį pakeis Saulius Prūsaitis.

Kaip praneša žiniasklaida, žinią apie į ligoninę išgabentą atlikėją jiems patvirtino keli šaltiniai, pasak vieno jų – penktadienio rytą Kastyčiui buvo skubiai atlikta ir skrandžio operacija, vyras paguldytas į reanimaciją. Šiuo metu jo būklė stabili.

tv3.lt kol kas nepavyko susisiekti su K. Kerbedžio vadyba.

K. Kerbedžiui taip pat buvo patikėta ir projekto „Lietuvos talentai“ teisėjo kėdė, tačiau kol kas jo vietos niekas neužims, dirbs trys teisėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstė apie karjeros pabaigą

TV3 laidoje „Visi mes žmonės“ K. Kerbedis prasitarė, kad vis dažniau pagalvoja apie muzikinės karjeros pabaigą.

„Jūs nepatikėsite, aš jau noriu pabaigos. Aš noriu į pensiją, tikrai turiu, ką veikti, žinau, ką reikės veikti, dabar aš jau žinau. Tai ne joks planas, bet taip susidėstė, susidėliojo. Kai pajausiu, jog tai pasidarys man pačiam ne miela, aš pasitrauksiu“, – savo netolimus planus atskleidė K. Kerbedis.

REKLAMA

Pasak scenos grando, reikia mažiausiai dešimt metų praleisti scenoje, kad galėtum jaustis žvaigžde ir kažką pasiekusiu. Tuo tarpu daugelis dabartinių atlikėjų žvaigždėmis pasijaučia vos po kelių pergalių muzikiniuose projektuose.

„Tie, kurie apie save pradeda mąstyti, ach, koks aš grandas, tada jau yra blogai. Tuomet tam žmogui, tai žvaigždei reikia patarti susimąstyti apie kai ką kitą. Jei man dabar reiktų taip viską nuo pradžių pradėti, kaip jaunimėlis šiandien pradeda, abejoju, ar aš ryžčiausi. Pabandyčiau metus ar dvejus. Jeigu matyčiau, kad neužkabina širdelių... Pats tą sau ir daryk, bet profesiją keisk“, – kalbėjo K. Kerbedis.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas tikina, kad sėkmė karjeros pradžioje jį aplankė dėl juodo darbo, o tada atliktas įdirbis duoda vaisių ir šiandien.

„Pas mus viskas vyko daug lėčiau, bet kruvinu darbu. Manęs klausia, ką daryti, sako, seneli, tu išeini, trys taktai ir paimta. Ką tai reiškia? Aš žinau, ką tai reiškia“, – sėkmės paslaptimis scenoje dalinosi scenos legenda.

Pinigai laimės neatneš

Kiek anksčiau interviu metu K. Kerbedis atviravo – nors gyvenimas pastaraisiais metais pametėjo ne vieną sunkų išbandymą ir skaudžią išdavystę, šiandien jisai trokšta gyventi be pykčių, be pavydo ir siekti tik vieno – iš tikrųjų suprantamos meilės.

„Man nebereikia nieko stengtis, esu toks koks esu ir aš esu aš“, – apie paprastumą ir gyvenimą be kaukių pasakojo scenos grandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau daugiau nei 30 metų scenoje praleidęs atlikėjas žino, kiek daug darbo reikia įdėti, norint pasiekti pačias aukštumas. Jis taip pat pasakojo, kiek uždirba scenoje.

„Aš visada buvau brangiausias, tik apie tai nieks nešnekėjo. Iš muzikanto duonos galima pragyvent ir visi muzikantai gyvena, tik ta duona kiekvieno skirtinga. Gi negali būti taip, kad 150 metų dainuojantis Kerbedis uždirbs tiek pat, kiek kompiuteriu padaryta dzindziliūtė. Bet taip, aš visada buvau brangiausias. Na, vienas brangiausių“, – kalbėjo K. Kerbedis.

Tačiau žinomas vyras pripažino, jog vien pinigai laimės niekada neatneš ir jog ne jie yra pagrindinis gyvenimo tikslas.

„Kas tie pinigai, jeigu mano profesijoje būtum nereikalingas? Surink daug garsų, daug šviesų, lempučių, bet jeigu tu nereikalingas niekam moraliai, arba tu reikalingas tik dėl išsityčiojimo, tai kas tie pinigai?“, – itin atvirai sakė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų