REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Sasha Song nepasirodė „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje (tv3.lt fotomontažas)

Sausio mėnesio pabaigoje buvo filmuojama 4-oji nacionalinės „Eurovizijos“ atranka, kurios metu ant scenos vietoje 12 atlikėjų pasirodė tik 11.

61

Sausio mėnesio pabaigoje buvo filmuojama 4-oji nacionalinės „Eurovizijos“ atranka, kurios metu ant scenos vietoje 12 atlikėjų pasirodė tik 11.

REKLAMA

Į atranką taip ir neatvyko dainininkas Sasha Song.

„Išties gaila, tačiau turėjau pasitraukti dėl ne nuo manęs priklausančių priežasčių – sutartu laiku iš prodiuserio negavau tinkamos aranžuotės, ji nebuvo atlikta iki galo. Be to, muziką gavau tik su balsu, o pagal Eurovizijos taisykles dainuoti su įrašytu balsu negalima. Tokiame svarbiame renginyje, kaip Eurovizija, troškau dalyvauti ne tik sukurdamas šou, kuriam stipriai ruošiausi, bet taip pat galėdamas pateikti klausytojui aukščiausios kokybės muziką. Dalyvauti pateikiant tik vidutinį rezultatą, deja, nenoriu. Todėl teko pasitraukti“, – tąkart rašė dainininkas.

Vis dėlto iškart po tokio atlikėjo poelgio pasirodė žinia, kad jam dėl to gali tekti pakratyti kišenes, mat 2019 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinės atrankos taisyklėse yra rašoma: „Jeigu atlikėjas nurodytu laiku neatvyksta į konkurso atrankinių turų ir finalo koncertų repeticijas, įrašus ar transliaciją ir nepateikia svarbią priežastį (liga, artimojo netektis ar pan.) įrodančių dokumentų, LRT turi teisę pašalinti Atlikėją iš Konkurso ir skirti 2000 eurų baudą“.

Šiandien tv3.lt susisiekus su Lietuvos atstovų „Eurovizijos“ konkurse delegacijos vadovu Audriumi Giržadu šis patvirtino, kad teisinis raštas Sashai Song bus išsiųstas, o bauda bus tokia, kokia yra numatyta taisyklėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų