REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis (tv3.lt fotomontažas)

Oksana Pikul-Jasaitienė patyrė tikrai sunkių išbandymų. Skandalai su vyru, kalbos apie skyrybas, kitas moteris ir vaikų dalijimąsi jau aptilo – regis santykiuose pora atvertė naują lapą.

70

Oksana Pikul-Jasaitienė patyrė tikrai sunkių išbandymų. Skandalai su vyru, kalbos apie skyrybas, kitas moteris ir vaikų dalijimąsi jau aptilo – regis santykiuose pora atvertė naują lapą.

REKLAMA

Žinoma moteris ne kartą garsiai kalbėjo apie savo santykius su vyru, tačiau regis, kad dabar ji nusprendė apie santykius prabilti itin retais atvejais. Matyt, kai viskas klostosi gerai, nebesinori, kad žiniasklaida ir smalsūs gerbėjai trikdytų įsivyravusią ramybę.

Trečiadienį per LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo iki“ Oksana pagaliau atvirai prakalbo apie tai, kaip su Simu Jasaičiu jai sekasi dabar, kai skandalai pasitraukė į šalį.

„Jūs neįsivaizduojat, iki kiek mums vienodai, kas ką kalbą, – sakė Oksana laidoje. – Kaip mes norėsim, taip ir gyvensim. Tai yra mūsų dviejų sprendimas ir mes tai išmokom. Man tiesą pasakius, nusispjaut, ką komentatoriai kalba.“

REKLAMA
REKLAMA

Oksana prisipažino, kad niekam nežada teisiantis nei dėl plastinių operacijų, nei dėl susitaikymo su Simu Jasaičiu.

„Išmokau peržengti per save, per savo ego. Mes gavome gerą, didelę pamoką, kaip turėtume elgtis šeimoje. Aš nesakau, kad taip bus iki gyvenimo pabaigos, – kalbėjo moteris. – Atrodo, atsuktumėm laiką atgal, aš, tiesą pasakius, visai kitaip elgčiausi.

REKLAMA

Aš nesileisčiau būčiau provokuojama, aš tiesiog eičiau toliau. Man dabar lengva kalbėti, kai aš dabar turiu patirties ir perėjau per visa tai. Buvo tikrai labai sunku, labai skausminga. Dažnai tekdavo susimąstyti, kodėl žmonės tokie pikti Lietuvoj. Kodėl moteris neturi teisės atstovėti savo poziciją?“

Moteris prisipažino, kad dabar skyrybomis nė nekvepia.

„Tai buvo abiejų mūsų sprendimas ir abiejų mūsų darbas. Dėl tam tikrų priežasčių, dėl kurių abi pusės paspaudžia viena kitai ranką ir ima kalbėti nebe emocijos, o protas. Vyras parodė iniciatyvą, tačiau tai buvo abipusis sutarimas, – kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė. – Supratau tiktai vieną dalyką. Niekada niekur nereikia skubėti. Ir aš visuomet suskubėdavau su emocijomis.

Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad esu tvirta, kaip siena. Ir paverkdavau, reikėdavo ir save paguosti. Yra gerai, kad turi vaiką, turi verslą. Tu negali pasakyti, kad aš tą košę išvirsiu vėliau, nes dabar man reikia trijų dienų išsiverkti. Dabar mūsų namuose galioja taisyklė, kad ten nebesibarama.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų