REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Turtuolis vargšas“ (nuotr. Organizatorių)

Jau vasario 23 per TV3 televiziją pasirodysiantis visiškai naujo formato daugiaserijinis TV filmas „Turtuolis vargšas“, sukvies prie TV ekranų šeštadieniais, visos valandos juoko ir dramos dozei.

8

Jau vasario 23 per TV3 televiziją pasirodysiantis visiškai naujo formato daugiaserijinis TV filmas „Turtuolis vargšas“, sukvies prie TV ekranų šeštadieniais, visos valandos juoko ir dramos dozei.

REKLAMA

Šiame daugiaserijiniame TV filme bendram darbui susijungia neįtikėtinai didelis ekrano žvaigždžių desantas: Nerijus Gadliauskas, Giedrius Savickas, Ainis Storpirštis, Kristina Kazlauskaitė, Eglė Mikulionytė, Rimantas Bagdzevičius, Ineta Stasiulytė, Justina Žiogaitė, Agnė Grudytė ir kt. Tai dovana ištikimam serialų žiūrovui.

Aktoriaus Ainio Storpirščio pristatinėti nereikia, šis aktorius – garsių aktorių šeimos narys, sukūręs ne vieną puikų vaidmenį teatre, kine ir televizijos serialuose. Naujame daugiaserijiniame TV seriale, Ainiui teko nelengva užduotis: du pagrindiniai vaidmenys vienu metu. A. Storpirštis įsikūnijo į Antano bei Leonardo personažus. Antanas – sunkiai besiverčiantis, ambicingas jaunuolis, dievinantis muziką, o Leonardas – turtingos ir garsios šeimos atžala, kuriam už viską labiau rūpi tėvo perleistas verslas.

Kaip su šiuo iššūkiu pavyksta susidoroti jaunam aktoriui? Kokiu būdu bus atsiskleisti jo kuriami personažai? Apie visa tai ir dar daugiau, filmavimo aikštelėje pasikalbėjome su pačiu Ainiu Storpirščiu.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame seriale tau teko didelis iššūkis: kurti du personažus vienu metu – Antaną ir Leonardą. Serialų istorijoje dar neregėtas sprendimas, papasakok, kaip susitvarkai su šiuo uždaviniu?

REKLAMA

Manau, jog vaidyba yra itin artimas žmogui menas, todėl jis tiek ilgai gyvuoja, kaip ir dailė ar muzika. Tai susiję su žmogaus psichologija. Gal žiūrovai ir nesutiks su manimi, bet manau, jog kiekvienas žmogus turi daug įvairių vaidmenų ir personažų, kurie gyvena jo viduje, o aktorystė yra to liudijimas. Kuomet žmogus vaidina ir įsijaučia į kitą personažą, kitam žmogui įdomu į tai žiūrėti nes jis personaže atpažįsta save iš tiesų daugiau nei jam atrodo.

Mano įkvėpimas buvo 1991 m. išleistas filmas “Double in impact” su garsiu aktoriumi Jean Claude Van Damme, kuriame jis vaidina irgi du personažus, tai aš įkvėptas jo stengiuosi mokytis ir stebėti, ką jis darė gerai tame filme ir tai panaudoti lietuviškame ekrane. Tad mano tikslas – supažindinti lietuvių žiūrovus su lietuviškuoju Jean Claude Van Damme – šmaikštavo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Koks tavo kuriamas personažas Antanas?

Galiu pasakyti tik vieną dalyką – jis karštas vaikinas, tiek savo charakteriu, tiek gyvenimo būdu. Aš jį tikrai suprantu.

Papasakok, kokia būtent Antano personažo šeima? Kokie jų tarpusavio santykiai?

Jie atviri, santykiai karšti, audringi, tikri turgaus gyventojai. Dirba savo darbą sąžiningai, siekia uždirbti pinigų. Labai saugoja, myli vieni kitus, prižiūri, gal kartais per daug, bet jie tuo ir žavūs. Antano šeima, kaip deganti statinė, nuolat atsiduria įvykių sūkuryje.

O Leonardas?

Visiška Antano priešingybė. Verslas, reikalai, griežta darbotvarkė, aiškus planas, aiškūs tikslai.

Kuris personažas tau pačiam artimesnis?

Realybė ne visada sutampa su norais, gal daugiau noro yra būti turtuoliu, bet realybė yra kiek kitokia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš kur semiesi jėgų kurti, būti įdomus, aktyvus?

Iš vaizduotės. Tai yra visa ko pradžia ir šaltinis.

Kokią turi nuomonę apie socialinius statusus, labdaras ir pan.?

Pasakysiu labai paprastai, labdara yra pagirtina, tačiau, mano manymu, geriausia ką gali pats šiuo klausimu padaryti, tai tiesiog būti geresniu žmogumi. Manau tai yra daugiausia, ką gali atnešt šiam pasauliui.

Tavo socialinis statusas ir žinomumas gyvenime suteikia kažkokių išlygų?

Kuomet sako, jog žinomumas tau ką nors suteikia, galiu pasakyti, jog su šiuo reiškiniu nesusidūriau. Nei specialaus dėmesio, nei kitokio reagavimo, dėl savo profesijos ar dėl to, kad tave kažkur žmogus matė, aš nepatyriau. Kiek susiduri su žmonėmis, tai žmogus į tave kaip į žmogų žiūri, o darbas yra darbas. Jeigu ką darai, darai gerai, nesvarbu, kas tai būtų, tai jau savaime verta pagarbos.

REKLAMA

Ko palinkėtum žiūrovui laukiančiam šio TV filmo? Kuo jis bus išskirtinis ir kitoks?

Jeigu žiūrovai šį daugiaserijinį filmą žiūrės pakankamai įdėmiai ir įsijautę, tai pajaus tikrai didelį malonumą. Šiame daugiaserijiniame filme pamatysite tikrai labai įdomius santykius ir situacijas. Kuomet aš pats perskaičiau ir susipažinau su pasakojama istorija, iš tiesų susižavėjau ir patikėjau ja. Patikėkite ir jūs, o šį daugiaserijinį TV filmą įsijunkite ne kaip foninį vaizdą namuose, bet skirkite laiko jam, prisėskite, atsipalaiduokite ir žiūrėkite.

O kūrybinė „Videometra“ prodiuserių grupė, kurianti filmą, žiūrovui pažada, kad valanda praleista prie TV ekrano, žiūrint naują daugiaserijinį TV filmą, suteiks išskirtinių emocijų. Žiūrovai netrūks išvysti seriale susipinančias mums visiems tikrai artimas kasdienes situacijas, su dramatiška, ir kartais net gi iki ašarų aštroka drama. Tačiau seriale taip pat netrūks ir humoro, kuris visada garantuoja gerai praleista laiką prie TV ekranų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų