REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar vienas garsus futbolo pasaulio atstovas sulaukė bausmės dėl mokesčių vengimo Ispanijoje.

Dar vienas garsus futbolo pasaulio atstovas sulaukė bausmės dėl mokesčių vengimo Ispanijoje.

REKLAMA

Šįkart teismo verdiktą išgirdo portugalas Jose Mourinho, kuris 2010-2013 metais dirbo Madrido „Real“ klubo vyriausiuoju treneriu.

Britų žiniasklaidos gigantas BBC skelbia, kad 56-ejų portugalas sutiko su lygtine 12-os mėnesių laisvės atėmimo bausme.

Strategui pavyko išvengti belangės, nes pagal Ispanijoje galiojančius įstatymus, pirmą kartą šioje valstybėje nusižengimą padaręs asmuo ir sulaukęs trumpesnės nei 24 mėnesių kalėjimo bausmės, nėra sodinamas į kalėjimą.

Tiesa, portugalui teks gerokai patuštinti savo piniginę – šiuo metu darbo neturintis treneris turės sumokėti 2,2 mln. eurų siekiančią finansinę baudą.

J. Mourinho buvo pareikšti kaltinimai dėl to, kad jis nuo 2011 iki 2012 metų nuo Ispanijos valdžios nuslėpė 3,3 mln. eurų mokesčių už įvaizdžio teises.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad neseniai už tokį pat nusikaltimą buvo nubaustas ir buvęs „Real“ simbolis Cristiano Ronaldo, kuris sulaukė kur kas griežtesnės bausmės – 19 mln. eurų baudos ir 23 mėnesių lygtinės laisvės atėmimo bausmės.

Anksčiau dėl tos pačios priežasties buvo teisiami ir „Barcelona“ klubo lyderiai Lionelis Messi, Luisas Suarezas, bei kitos Ispanijoje žaidusios futbolo žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų