REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Natalija Bunkė (tv3.lt fotomontažas)

Vasario 5-ąją garsi atlikėja Natalija Bunkė mini ypatingą dieną. Šiandien moteris švenčia 36-ąją gimtadienį.

55

Vasario 5-ąją garsi atlikėja Natalija Bunkė mini ypatingą dieną. Šiandien moteris švenčia 36-ąją gimtadienį.

REKLAMA

Nuolatos darbuose ir reikaluose paskendusi moteris šyptelėjo, kad per veiklų gausą pati buvo beveik pamiršusi, kad jos gimtadienis jau čia pat. Tiesa, Natalija prasitarė, kad šventę paminės su būriu draugų – jie linksminsis Londone.

Gimtadienį švenčianti atlikėja taip pat prasitarė, kad ateities planuose laukia naujas, nemenkas pirkinys. „Visi draugai ir artimieji žino, kad aš taupau kotedžui. Kadangi namas Vilniuje nemanau, kad yra įkandamas mano kišenei, bent kotedžas išeitų. Labai tikiuosi, kad rudenį šie planai realizuosis“, – sakė Natalija.

Gimtadienio rytą ją pažadino ir mylimojo sveikinimas. Pati Natalija prasitarė, kad yra visiška pelėda – gali nemiegoti iki paryčių, o tuomet snaudžia iki pietų.

REKLAMA
REKLAMA

„Miegojau, bet išgirdau, kad kažkas atrakino buto duris. Iškart supratau, kad tai Edgaras. Tiesa, jis pabėgo greitai, kol aš dar buvau lovoje, tad išėjusi iš miegamojo radau milžinišką gėlių puokštę, kurios nepakeliu nuo žemės“, – juokėsi ji.

Natalija džiaugiasi, kad metai buvo geri ir labai darbingi, tačiau buvo akimirkų, kurios privertė apsidairyti bei nusivilti kitais žmonėmis. „Pamačiau tikruosius jų veidus“, – sakė N. Bunkė.

Besišypsodama žymi atlikėja sau linkėjo dar daugiau pozityvo bei darbingų metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų