REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 5 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 5 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galimi rūpesčiai dėl draudimo, alimentų, palūkanų. Darbe, versle tikėtinos problemos. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų. Situacija susiklostys palankiau, jei būsite pakankamai atsargūs, korektiški ir lankstūs užuot veikę impulsyviai.

Tauras

Kelionėje, darbe galimi netikėtumai. Galbūt susidursite su žmonėmis, nuo kurių gerokai priklauso jūsų perspektyvos, bet nesijausite pasirengę įrodyti savo kompetencijos. Nepažįstamas asmuo gali jus išnaudoti.

Dvyniai

Galimos problemos santykiuose su autoritetingais asmenimis arba valdingomis moterimis. Bus sunku adekvačiai vertinti situaciją. Gali kilti įtarimų dėl tariamai kilnių kai kurių jūsų ar su jumis susijusių žmonių sprendimų, planų.

Vėžys

Sunku bus sutikti su kitos kartos kolegų, šeimos narių nuomone, pažiūromis. Būtina kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti kitus bei juos gerbti. Nedėkite per daug vilčių į naujas pažintis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien tikėtinas susidomėjimas mistinėmis teorijomis. Nors bus kliūčių, jūsų slaptas noras vis dėlto gali išsipildyti. Tikiausiai teks susirūpinti sveikata. Venkite alkoholio, svaigalų.

REKLAMA

Mergelė

Gali užplūsti keistos nuotaikos, sustiprėti nuoskaudos. Verčiau neieškokite priežasčių reikšti nepasitenkinimą aplinkiniais. Net jei jums kartais itin sunku, nebūtinai kalti kiti.

Svarstyklės

Jausitės nelabai maloniai, nes gali tekti aiškintis dėl nesutvarkytų reikalų. Galimos netikėtos išlaidos, rinkliavos. Tikėtini emociniai bendravimo nesklandumai, ypač jei pašnekovai pasirodys karingi, reiklūs ir užsispyrę.

Skorpionas

Galimi keistoki planai. Į juos gali įtraukti žmogus iš artimos aplinkos, galbūt giminaitis. Jeigu staiga leisitės į kelionę, nepamirškite laikytis saugaus greičio ir būti atidūs už vairo. Rūpinkitės sveikata.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jūsų nuotaika ir savijauta gali būti nekokios. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikrąsias vertybes bei siekius. Nesistenkite perauklėti kolegų, šeimos narių. Venkite debatų su įžūliais žmonėmis: jų neįtikinsite, tik parodysite savo silpnumą.

Ožiaragis

Būsite nusiteikę aktyviai veiklai. Skatinsite vaikų iniciatyvą, gal net per daug, o tai - rizikinga. Kai kurios kitos veiklos, žavūs pasiūlymai ar planai taip pat gali atsukti savo negatyvią pusę. Atsargiau su naujomis pagundomis.

Vandenis

Šiandien teks įtemptai darbuotis, nedžiugins savijauta. Dėl išsiblaškymo, neatsargumo galima nukentėti ar pakenkti kitiems.

Žuvys

Šiandien vienur perlenksite lazdą jūs, kitur - aplinkiniai. Konkurentai ir oponentai gali pasinaudoti jūsų nestabilumu, nesantūrumu. Pasistenkite pernelyg nepiršti savo nuomonės, reikalavimų, nes bus lengva susikompromituoti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų