REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Stintos (Nuotr. Oditėlės blogas)

Žiemos sezono neįsivaizduojate be šviežiai keptų stintų? Tuomet rekomenduojame išbandyti šį jų receptą. „Reikia naudotis ir skanauti, kol yra vis dar jų sezonas. Tikras skanumėlis“, – sako tinklaraštininkė Edita.

6

Žiemos sezono neįsivaizduojate be šviežiai keptų stintų? Tuomet rekomenduojame išbandyti šį jų receptą. „Reikia naudotis ir skanauti, kol yra vis dar jų sezonas. Tikras skanumėlis“, – sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Reikės: šviežių stintų; druskos, juodųjų pipirų; miltų.

Gaminimas:

Stintas išdarinėjame ir apibarstome druska ir paliekame šiek tiek pastovėti. Miltus sumaišome su juodaisiais pipirais.

Apvoliojame stintas miltų mišinyje ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrunda.

Patarimas: Rekomenduojame prieš kepant stintas apšlakstyti jas citrinos sultimis. Tuomet jų skonis įgaus ypatinga poskonį, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

Šaltinis: Oditėlės blogas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų