REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 4 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 4 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Susimąstymų diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Pasaugokite pinigus, turtą, o ypač sveikatą bei gerą nuotaiką.

Tauras

Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni ir pasistenkite apgalvoti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas pradėti ką nors nauja.

Dvyniai

Svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus: kad ir ką manys jūsų bosai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nauju nesutikite. Negeras laikas atsakingiems karjeros sprendimams.

Vėžys

Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti: dabar svarbu surinkti daugiau informacijos ir ją patikrinti. Itin venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus.

Liūtas

Skirkite šią dieną apmąstymams, tiesiog pabūkite vieni su savimi. Tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Reikia mokėti patylėti, išlaukti. Nepainiokite to su pasitikėjimo savimi stygiumi. Nebūkite patiklūs bendraudami su aplinkiniais, nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: kai reikia, blogiui nesunku prisidengti malonia kauke.

REKLAMA

Svarstyklės

Laikykitės tik savo nuostatų: aplinkiniai gali išmušti jus iš vėžių. Ypač tvarkydami finansinius reikalus turėkite savo nuomonę ir venkite įsipareigojimų, pažadų.

Skorpionas

Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybės, su kuo nors tartis dėl kokio nors reikalo. Stenkitės nesivelti į svetimas problemas, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti.

Šaulys

Negeras laikas. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Keblokas metas romantiškiems susitikimams.

Ožiaragis

Gera diena: džiugios naujienos, optimistiški pokyčiai. Tačiau neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis, tai gali būti spąstai.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Verta pasikliauti tik savo triūsu: nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti, likite savarankiški. Jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius bei darbus, neapsiimkite, nes užsimegs žalingi santykiai.

Žuvys

Įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais: būkite lankstesni. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų, kadangi galite patikėti tomis kalbomis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų