REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Bute Vilniuje rastas jaunuolio kūnas su smurto žymėmis nuotr. Broniaus Jablonsko

Tiriamas nužudymas Vilniuje – Pilaitėje tuščiame bute rastas jauno vyro lavonas.

14

Tiriamas nužudymas Vilniuje – Pilaitėje tuščiame bute rastas jauno vyro lavonas.

REKLAMA

Į Nidos gatvę vakare atskubėjo policija, greitosios medikai. Butas, kuriame rastas vyras, buvo užrakintas. Negyvėlis buvo tuščiame bute, daugiau žmonių nebuvo.

Neoficialiais duomenimis po nusikaltimo iš buto pasišalinęs įtariamasis kol kas nesulaikytas. Aiškėja, kad apie nusikaltimą policijai pranešė pats įtariamasis. Prislėgtas kaltės jis paskambino policijai, pasakė sužalojęs žmogų ir jį palikęs bute. Policijai skambinęs vyras esą buvo iš Kauno. Įtariamasis žadėjo pasiduoti pats, sakė ateisiąs į policiją po kelių dienų.

Gali būti, kad nusikaltimas įvykdytas ne šeštadienio vakarą, o anksčiau. Jau nustatyta, kad nužudytas 25-erių metų vyras. Anot namo gyventojų, šiame bute gyveno maždaug 30-ies ar vyresnis vyras su žmona. Kalbinti žmonės nepažinojo buto gyventojų. Jie sakė vakare, tiesa jau atvykus policijai, matę buto duryse iš bendro koridoriaus pusės spynon įkištą raktą. Namo gyventojai pasakojo, kad bute gyvenantį vyrą matė penktadienį rūkantį balkone.

Kol kas neaišku, nužudytas buto savininkas ar kitas asmuo. Pirminiais duomenimis, 25-erių jaunuolis mirė subadytas į krūtinę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų