REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
„X faktoriaus“ finalininkai (tv3.lt fotomontažas)

Sekmadienio vakarą TV3 eteryje – paskutinė šio sezono „X faktoriaus“ transliacija. Tad superfinalistus „Good time boys“, Antturi ir Kristina kamuoja didesnis jaudulys nei bet kada.

28

Sekmadienio vakarą TV3 eteryje – paskutinė šio sezono „X faktoriaus“ transliacija. Tad superfinalistus „Good time boys“, Antturi ir Kristina kamuoja didesnis jaudulys nei bet kada.

REKLAMA

Tuo tarpu čia svečių teisėmis atvykę jau iškritę projekto dalyviai demonstruoja puikias nuotaikas ir užpildo užkulisius pokalbiais bei juoku.

Bene svarbiausiais pasirodymais taps superfinalininkų duetai su garsenybėmis. Prieš prasidedant transliacijai „X faktoriaus“ dalyviai ir vakaro svečiai repetavo bendrus pasirodymus. Režisierius reiklus, tad pasitaupyti jėgų šiandien labai svarbiems pasirodymams – kur kas sunkiau.

TV3 projekto gerbėjai daugiau nei pusę metų kiekvieną sekmadienį leido prie televizorių ekranų. Norėdami atsidėkoti – superfinalą dalyviai pavers nepamirštamu reginiu.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienį lemiamą balsą turės tik „X faktoriaus“ žiūrovai. Tik jie turės teisę nuspręsti, kas taps muzikinio projekto šeštojo sezono laimėtoju, gausiančiu 15 000 eurų.

REKLAMA

Dalyvių norai

Jaudulio neslepiantys dalyviai atskleidė savo jausmus. Nors rokerių „Good time boys“ pagrindinio vokalisto Gabrieliaus Šurnos sveikata sušlubavo ir vaikinui dieną prieš superfinalą teko gulėti ligoninėje, tačiau vyrukai yra rimtai pasiruošę: „Pastangų, žinių ir aistros įdėjome į savo pasirodymus, todėl darysime viską, kas yra įmanoma. Jaudulį jaučiame, bet kinkos nedreba, tiesiog norime, kad žmonėms patiktų mūsų ruošiamas pasirodymas.

Stengiamės per daug nesvajoti ir neplanuoti, ką veiksime su prizu, jei laimėsime. Preliminarus planai yra, norėtumėme investuoti pinigus į instrumentus, techniką. Taip pat visi norėtumėme pakeliauti, skristi į Maroką.“

REKLAMA
REKLAMA

Kristina Jurevičiūtė neslepia, ją beveik visą savaitę kankino jaudulys: „Kol kas mano galvoje sumaištis, šiandien ryte atsikėliau virpėdama, iki šiol nesuprantu, kas vyksta. Dainos patinka, norėčiau, kad pagaliau laimėtų vyresniųjų kategorija.

Suprantu, kad šitame šou gali nutikti bet kas, todėl nežinau ar laimėsiu, bet manau, kad pergalės norime visi vienodai. Kad pagrindinis prizas išpildytų mano visus norus, reiktų pridėti dar kelis nulius. Esu labai realistiškas žmogus, todėl norėčiau įsigyti automobilį, išleisti mamą atostogų, investuoti į muziką ir studiją.“

Rimvydas Matukynas-Antturi taip pat kaip įmanydamas stengiasi kovoti su jauduliu, užsimiršti jam padeda užrašų knygutė į kurią jis rašo savo mintis: „Manyje dabar verda daugybė jausmų, užlipęs ant scenos repetuoti išsigandau, vėliau apsidžiaugiau, tada vėl pradėjau jaudintis. Dainas jau prisijaukinau, stengsiuosi atiduoti visą save.

Pinigus norėčiau investuoti į savo kūrybą, kitą dalį išleisčiau kelionei ir skirčiau tėvams. Ne kartą sunkiais laikotarpiais mane tėvai įvairiais būdais labai palaikė. Jaučiuosi skolingas, noriu ir aš prisidėti prie jiems svarbių dalykų.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų