REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Vasario 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite linkę žaisti kitų jausmais, ieškoti nuotykių. Tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo arba finansinių avantiūrų. Tokiu atveju rizikuojate prarasti kolegų, klientų arba partnerio pasitikėjimą.

Tauras

Šiandien galite pasijusti daug svarbesni nei esate iš tikrųjų, tad reikėtų blaiviau vertinti savo poelgius bei nuopelnus. Negarbingos finansinės avantiūros, apgaulės gali išaiškėti ir atnešti nemalonių pasekmių. Saugokite reputaciją.

Dvyniai

Jeigu bus klausomasi išminties balso, viskas eisis gana gerai ir nusimato svarbūs žingsniai. Kita vertus, jūsų dogmatiškumas, kategoriškumas gali pakenkti ir jums, ir per jus kitiems.

Vėžys

Sudėtinga situacija gali susidaryti darbe, politinėje arenoje, asmeniniuose santykiuose. Reikės apsišarvuoti kantrybe, griežtumu ir geležiniais argumentais. Bet kokia jūsų klaida, kompetencijos stoka bus itin akcentuojama.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien turėtų pavykti užglaistyti kai kuriuos nesutarimus, užmegzti naujų ryšių. Kils noras užkariauti patinkantį priešingos lyties atstovą arba išsiveržti į lyderio pozicijas kolektyve, grupėje.

REKLAMA

Mergelė

Santykiai su aplinkiniais bus neharmoningi. Nepatartina pasitikėti pirmu įspūdžiu bei klaidinti kitų. Viską sverkite sąžine ir protu, nesureikšminkite sausų taisyklių, gandų ir kilusių iliuzijų.

Svarstyklės

Diena bus nelengva emociškai, tačiau kantrūs ir atkaklūs žmonės gali nemažai nuveikti. Deja, per išsiblaškymą galite prarasti reikalingą daiktą, dokumentą. Galite likti nepatenkinti vakaro bendravimu, pirkiniu ar paslauga.

Skorpionas

Jeigu rimtai stengsitės, neblogai seksis visi darbai, nepaisant pasitaikančių nesklandumų. Seksis tartis dėl užsakymų, sutarčių. Nesutarimus išsklaidyti padės draugiškas humoras.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Darbinga, kūrybiška diena. Daugelis veiklų, kurių imsitės, neblogai seksis. Tačiau vakare gali paaiškėti, kad kažką pamiršote padaryti ar pasakyti, apsiskaičiavote ar neišmokote. Arba sunervins replika, komentaras.

Ožiaragis

Gali dominti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Tačiau nesitikėkite iš to naudos ir stabilumo. Neskubėkite nusivilti, jeigu mylimas žmogus ar kiti nepritars jūsų norams, planams.

Vandenis

Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai: galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas.

Žuvys

Šiandien tikriausiai jums seksis darbe. Tačiau vakare galite patirti netikėtumą iš asmens, kuriuo domitės. Jeigu bus skaudu, pasistenkite suprasti priežastis ir neskubėkite kaltinti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų