REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Vaiva Budraitytė apie naujuosius kinų metus (Nuotr. fotodiena.lt/Arnas Strumila)

„Mielieji, artėja tikrieji kinų geltonosios kiaulės metai. Kas norite juos sutikti pagal taisykles tikruoju laiku ir pritraukti kiaulės nešamą sėkmę, su Gaudentu dalijamės instrukcija. Būkite sveiki ir laimingi, ir tegu kiaulė atneša didelį kalną ir materialinių dovanų, kokia ir yra kiaulės užduotis. 2019-ieji, kiaulės metai prasideda vasario 4 dieną 17:41 val. Vilniaus laiku“, – sako astrologė V. Budraitytė.

36

„Mielieji, artėja tikrieji kinų geltonosios kiaulės metai. Kas norite juos sutikti pagal taisykles tikruoju laiku ir pritraukti kiaulės nešamą sėkmę, su Gaudentu dalijamės instrukcija. Būkite sveiki ir laimingi, ir tegu kiaulė atneša didelį kalną ir materialinių dovanų, kokia ir yra kiaulės užduotis. 2019-ieji, kiaulės metai prasideda vasario 4 dieną 17:41 val. Vilniaus laiku“, – sako astrologė V. Budraitytė.

REKLAMA

Kaip sutikti Kiaulės metus, kad jie būtų sėkmingi? Savo patarimais su skaitytojais dalinasi astrologė Vaiva Budraitytė.

APRANGA IR SPALVOS

Pirmiausia reikia atkreipti dėmesį į tai, kad kiaulė mėgsta minkštus švelnius daiktus. Todėl rengtis reikėtų aksomu, velvetu, vilna, pliušu ar kitos švelnios medžiagos drabužiais.

Šiais metais būtina gražiai pasipuošti. Drabužiai turi būti patys prabangiausi, skirti didžiausioms iškilmėms: stilingos šukuosenos, ryškus makiažas. Spalvas rinktis geltonas, auksines, juodas, alyvines, levandų. Papuošalai turi būti auksiniai ar aukso spalvos, prie juodų drabužių sėkmę neš koralai.

REKLAMA
REKLAMA

Puikiai tiks rankų darbo mažais karoliukais siuvinėti pakabukai, apyrankės. Tie, kurie esate gimę Kiaulės metais, turėtumėte ypač atkreipti dėmesį į juodą spalvą.

REKLAMA

Kiaulės metais gimusiems ypač juoda, šiais metais, neš sėkmę derinyje su raudonais koralais. Pirmasis Kinijos imperatorius, norėdamas pabrėžti savo išskirtinumą, didybę, rengdavosi tik juoda spalva.

Todėl jau tūkstantmete tradicija Kinijoje yra tapęs juodos, raudonos, geltonos spalvų klasikinis derinys. Juoda spalva yra didybės, išskirtinumo, raudona - aktyvumo, vaisingumo, matomumo ir geltona – turto, gausos, soties derinys, naudojamas visų fen šui specialistų, o šiais metais, būtent tą spalvų derinį rekomenduoja ir kinų astrologai.

INTERJERAS 

Interjeras turi būti puošiamas raudonomis, auksinėmis girliandomis, šermukšnio šakelėmis, kurios primena koralus, kankorėžiais, kaštonais, gilėmis, gyvų gėlių puokštėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais, jei turite, būtinai panaudokite visas keramikines vazas. Jei neturite laiko ar fantazijos, bet būtinai norite gyvų gėlių kompozicijų, kreipkitės į M. Petruškevičių, jis tikrai sugebės parinkti jums tinkamiausią variantą. Jei norite, kad gėlių kompozicijos liktų ilgam atminimui kreipkitės į N. Bunkę, jos šilkinių gėlių kompozicijos labai stilingos ir ilgaamžės. Reikėtų atkreipti dėmesį, kaip interjerus puošia I. Budrienė, 19 metais jos darbo stilius, ko gero, artimiausias šių metų interjero puošimo fen šui reikalavimams.

VAIŠĖS

Kai kurie astrologai teigia, kad, šiais metais galima valgyti visų gyvūnų mėsas, įskaitant ir kiaulieną, bet aš kategoriškai nesutinku, nes esu įsitikinusi, kad visus tvarto gyvūnus būtina palikti ramybėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiaulės labai intelektualios, jos ir fiziologiškai iš visų gyvūnų, artimiausios žmogaus prigimčiai (todėl žydams musulmonams, budistams ir mums krikščionims draudžiamas arba reglamentuojamas kiaulienos valgymas).

Tiems, kurie negali gyventi be mėsos, rekomenduoju, kreiptis į medžiotojus ir rinktis elnieną, kiškieną, bebrieną ir, aišku, tik ne šernieną. Na, o jei tokios galimybės nėra, o mėsos norisi, rinkitės kalakutą ar žąsį, antį, vištą, triušį. Neužmirškite, kad geriausia mėsa šiais metais yra kiaušiniai, žuvis, krevetės, austrės.

Svarbiausia aptarėme, o kuo dar galima ir būtina vaišintis šventės metu. Aišku, tuo ką mėgsta kiaulės. Bulvės visais pavidalais, pupelės, žirniai, žirneliai, lęšiai, kruopos, grybai. Daug lapinių daržovių kopūstų, salotų, tinka visos šakninės daržovės. Visos raugintos, marinuotos daržovės, gilių kava, gaiva, gilių gira. Gera žinia tiems, kurie mėgsta rimčiau pašvęsti, labai tiks ant stalo stiprūs gėrimai, pradedant subtiliausiais brendžiais, viskiais, baigiant degtine ir samane. Jei turit samane užpiltos ąžuolo žievės ar kitų kokių užpiltų šaknelių – tokius gėrimus panaudokite.

REKLAMA

Nereikėtų pamiršti, kad kiaulei tiks ir alus. O tie, kurie dėl įsitikinimų ar kitų priežasčių nevartoja alkoholinių gėrimų, labiausiai tiks duonos gira ir džiovintų vaisių kompotai.

Šiais metais būtina ant stalo dėti daug saldumynų, dubenėlį medaus, daug kepinių, saldainių, sausainių, tortų, nes kiaulė dievina saldumynus. Labai tiks obuoliai, kriaušės, bananai, džiovinti vaisiai ir uogos. Indai tinkamiausi keramikiniai ir mediniai.

KAIP ŠVĘSTI?

Šiais metais negalima švęsti su šampano buteliu rankose, susisupus į chalatą. Nesvarbu ar susirinks didelė kompanija ar sutiksite su mielu žmogumi dviese, stalas privalo būti nukrautas gausiai įvairiais valgiais ir gėrimais.

REKLAMA

Būtina kuo iškilmingiau papuošti erdvę kurioje švęsite ir, aišku, patiems pasipuošti. Vidurnaktį atverkite langus, padarykite skersvėjį ir patriukšmaukite. Skambinkite varpeliais, jei neturite, tai puikiai tiks puodų dangčiai ar tiesiog į puodo dugną padaužyti kočėlu.

Aišku, nepamirškite trankios muzikos, petardų. Teigiama, kad vidurnaktį sukeltas triukšmas išvaro blogąsias dvasias, demonus, nelaimes, o į išvalytą namų erdvę ateina sėkmė, laimė, meilė, turtai, sveikata, harmonizuojasi aplinka.

SĖKMĖ, MEILĖ, PINIGAI

Pietvakarių pusėje padėkite prabangų keramikinį dubenėlį ar gilesnę lėkštę su vandeniu, padėkite gilių, kaštonų, kankorėžių, pupelių, žirnių, porą gražesnių bulvių, salotų, kopūstą ir šiaip ką turite, ką mėgsta kiaulė. Būtinai padėkite saldumynų, sausainių, pyrago, saldainių ir t.t. Nereikia persistengti, užteks įvairių gėrių po žiupsnelį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po švenčių visas paaukotas gėrybes reikia nunešti į pamiškę ar po didesniu medžiu ir išberti laukiniams gyvūnėliams, patiems aukoto maisto, negalima valgyti ar gerti.

Įsigykite kiaulę taupyklę, geriausia auksinės arba raudonos spalvos. Į ją dėkite kiekvieną dieną nusistatytą sumą pinigėlių, aišku, geriausia kuo daugiau, bet galima ir išmintingai, po 50 euro centų per dieną ar tik 10 ct., jei galite sau leisti dėkite po eurą ar penkis. Svarbiausia, kad įdėtumėte kiekvieną dieną savo nusistatytą sumą.

Tie, kiaulės metais, sutaupyti pinigai pritrauks didesnius pinigus, pagerės finansinė situacija, sulauksite materialinio gerbūvio.

Kartais žmonės sako, kad taupysime, kai bus iš ko, bet kai yra iš ko kam taupyti, būtent reikia įprasti atidėti kelis centus, kai sunkesnė finansinė padėtis.

REKLAMA

Jei pragyvenate už eurą, tikrai pragyvensite ir už 90 centų. Jei pragyvenate už 100 eurų, tikrai pragyvensite ir už 90 eurų. Kiaulės metai ypač palankūs pradėti taupyti. Ne šiaip žmonės sugalvojo būtent kiaulę taupyklę.

Tie, kurie nekantraujate susirasti antrą pusę, būtinai gražiausioje namų vietoje, o geriausia miegamajame, pasistatykit kiaulaičių porelę.

Norintys kiaulės metais susilaukti vaikų gali prie kiaulaičių porelės pastatyti mielų paršelių, rezultatas garantuotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų