REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „BabyBlog“ autorė Sotera Šveikauskaitė subūrė daugiau nei 50 tūkst. bendraminčių, besidominčių vaikų auginimo temomis. Šis tinklaraštis tik viena iš daugelio moters veiklų, kurių Soteros gyvenime, tiesiog, apstu.

Tinklaraščio „BabyBlog“ autorė Sotera Šveikauskaitė subūrė daugiau nei 50 tūkst. bendraminčių, besidominčių vaikų auginimo temomis. Šis tinklaraštis tik viena iš daugelio moters veiklų, kurių Soteros gyvenime, tiesiog, apstu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris pasakoja, kad šiais metais ruošiasi visus dar labiau nustebinti naujais darbais, suvienyti gausų būrį Lietuvos mamų ir joms priminti, kad neužmiršti rūpintis savimi – būtina.

REKLAMA

– Praėjusiais metais buvote išrinkta Metų mama, vykdėte daugybę projektų ir subūrėte didelį sekėjų skaičių. Ne paslaptis, kad Jūsų veiklumas stebina ne viena, tad papasakokite, kokiais darbais žadate nustebinti visus šiais metais?

– Praėję metai buvo ypač sėkmingi: daug projektų, augantis tinklaraščio skaitomumas. Viena įsimintiniausių mano praėjusių metų iniciatyvų – daugiau nei tūkstantis padovanotų fotosesijų mamoms ir jų vaikams iš visos Lietuvos. Šiais metais toliau vienysiu mamas, tęsiu tinklaraščio veiklą ir sieksiu, kad vaikučius auginančios moterys viena kitą palaikytų.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat nusimato naujas projektas, kurio metu mamų lauks kardinalūs pokyčiai: keisime joms šukuosenas, darysime makiažus, leisime pabėgti nuo rutinos, atsipalaiduoti ir vėl pasijusti tikromis moterimis. Taigi, visomis jėgomis stengsiuosi pagerinti Lietuvos mamų gyvenimą.

– Kada spėjate pailsėti? Juk nepaisant visų darbų, esate dar mama ir žmona.

– Tinklaraštis yra mano laisvalaikis, jį kurdama atsipalaiduoju ir pailsiu. Taip pat nuo mano laisvalaikio neatsiejamas ir sportas, padedantis ne tik jaustis stipresnei ir žvalesnei, bet ir susigrąžinti kūno formas, kurios po nėštumo, žinoma, šiek tiek tapo pakoreguotos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daug domiuosi fotografija, filmavimo subtilybėmis ir fototechnika, tikiuosi ateityje tuo užsiimsiu profesionaliai ir tapsiu šeimų fotografe.

– Akcentuojate, kad mamoms būtina neužmiršti savimi rūpintis, tad kaip lepinate save? Galbūt turite mylimų grožio procedūrų?

– Mėgstu plaukus palepinti kokosų aliejaus kaukėmis, ypač žiemą, kada plaukai dėl šalčio labai greitai išsausėja. Taip pat pasidarau manikiūrą ir pedikiūrą, tačiau kalbant apie grožio procedūras, esu minimalistė. Be to, dažnai neatsisakau masažų ir net namuose turiu specialų aparatą, kuris padeda masažuoti nugarą.

REKLAMA

– Kalbant apie grožį, tikriausiai, nuo to neatsiejama ir makiažo tema. Kokią reikšmę kasdienybėje jums užima makiažas?

– Kosmetika man labai artima. Mėgstu dažytis, daug domiuosi ir išmanau apie kosmetikos priemones, tik viena problema, kad kartais, atrodo, tam turiu per mažai laiko, tačiau jei dažausi, nevengiu ryškaus makiažo.

Ypač dažnai mane galite pamatyti su ryškiomis lūpomis, naudoju ryškios rožinės ir raudonos spalvos lūpdažius. Taip pat neįsivaizduoju savo makiažo be bronzanto ir blakstienų tušo.

– Sutiksite, kad dažnai galima išgirsti teigiant, jog tapusios mamomis moterys kur kas mažiau rūpinasi savo išvaizda. Ar pritartumėte šiems žodžiams?

REKLAMA

– Tiesa, dažnai galime išgirsti sakant, kad tapus mamomis, moterys apsileidžia, tačiau mano manymu, tai priklauso nuo pačios moters požiūrio. Pavyzdžiui, juk visada galima atsikelti 10 min. anksčiau nei vaikas, šiek tiek pasidažyti ir atrodyti patraukliai ne tik sau, bet ir savo vyrui.

Nors atsiradus vaikui dienotvarkė pasikeičia, manau, nesunku išmokti laiką planuoti naujai, susidėlioti prioritetus ir viską suspėti. Ir be abejonės, net ir tapus mama moteriai svarbu išlikti tvarkingai, makiažu paryškinti savo dailiausius bruožus ir skleisti aplink save grožį bei gėrį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų