REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tėvams atėmus telefoną iš namų pabėgęs 13 metų berniukas iš Ajovos valstijos, JAV, po penkių dienų rastas negyvas. Paauglys iš Ajovos valstijos Corey‘is Brownas praeitą sekmadienį Maršaltaune rastas negyvas.

Tėvams atėmus telefoną iš namų pabėgęs 13 metų berniukas iš Ajovos valstijos, JAV, po penkių dienų rastas negyvas. Paauglys iš Ajovos valstijos Corey‘is Brownas praeitą sekmadienį Maršaltaune rastas negyvas.

REKLAMA

13 metų berniukas dingo praėjusį antradienio vakarą. Berniukas su tėvais susipyko todėl, kad jie atėmė jo telefoną, ir pabėgo iš namų.

Sekmadienį jo tėvai padėkojo vietinėms institucijoms už paieškoms skirtą laiką atšiauriomis oro sąlygomis. Berniuko mokykla išplatino pranešimą, kuriame išreiškiamas liūdesys dėl tragiškų žinių, rašoma dailymail.co.uk.

Ajovos valtijoje, JAV, dingęs paauglys Corey‘is Brownas sekmadienį rastas negyvas, praėjus penkioms dienoms po to, kai jo tėvai pranešė apie jo pabėgimą iš namų pūgos metu – berniukas supyko, nes tėvai už bausmę iš jo atėmė telefoną.

Trylikametis buvo aptiktas maždaug 10 val. 45 min. nuošalioje vietovėje, Maršaltauno vakaruose, praneša vietos policija.

Daugiau informacijos nebuvo atskleista, kadangi šiuo metu vyksta tyrimas.

„Šiuo metu neturime jokių įrodymų ar duomenų apie tai, kad su dingusio asmens/mirties tyrimu būtų susijusi kokia nors nusikalstama veika. Tačiau tyrimas vis dar vyksta ir visi įmanomi scenarijai bus kruopščiai tiriami.“ – rašoma Maršaltauno policijos departamento pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Kol Corey‘is praėjusią savaitę buvo dingęs, iškrito dešimtys centimetrų sniego ir temperatūra nukrito žemiau nulio. 

Paieškose dalyvavo mažiausiai 14 institucijų ir „nesuskaičiuojama daugybė gaisrininkų bei greitosios pagalbos darbuotojų“. C. Browno šeima ir policija pranešime jiems dėkojo už „išskirtinai profesionalų darbą labai sudėtingomis sąlygomis“.

REKLAMA

Aštuntoje klasėje besimokančio paauglio mokykla – Millerio vidurinė mokykla ir Maršaltauno gimnazija – išreiškė liūdesį dėl tragiškos žinios.

Maršaltauno bendruomenės mokyklos sekmadienio popietę išplatintame pranešime rašoma: „Mūsų mintys ir giliausia užuojauta skiriama Brownų šeimai ir Corey‘io artimiesiems. Jis buvo visų mylimas ir mes labai jo pasiilgsime.“

C. Brownas dingo antradienio vakarą, kai iš namų išėjo po barnio su tėvais, labai šaltu oru.

C. Brownas paskutinį kartą pastebėtas 23 val. 15 min. netoli savo namų Maršaltaune, vilkėjo „Seattle Seahawks“ kepurę, raudonus marškinius ir juodas kelnes.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos komisaras Mike‘as Tupperis sakė, kad dėl atšiaurių oro sąlygų buvo vis labiau nerimauja dėl to, kad Corey‘is taip ilgai neatsiranda.

Jis vietos gyventojų prašė patikrinti savo garažus, sandėliukus ir transporto priemones, nes neseniai į šią vietovę persikraustęs paauglys galėjo tokiose vietose ieškoti prieglobsčio nuo pūgos.

Šeimos apsaugos sistemos vaizdo kameros užfiksavo, kaip antradienio vakarą Corey‘is išejo iš namų po to, kai buvo išbartas.

Jo tėvai Michelle ir Craigas Brownai praėjusią savaitę kartu su tyrėjais dalyvavo spaudos konferencijoje, skleisdami žinią apie savo dingusį sūnų.

Jo mama sakė „KCCI“: „Corey, tu žinai, kaip tave mylime. Aš nepasiduosiu, kol tavęs nerasime. Jei tu kažkur ten, prašau, grįžk namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes tave mylime labiau, nei gali įsivaizduoti. Prašau, prašau, tik sugrįžk namo,“ M. Tupperis teigė, kad šiame miestelyje dažnai atliekami dingusių žmonių tyrimai, bet paprastai dingę žmonės neilgai trukus grįžta namo.

Komentuodamas mobiliojo telefono konfiskavimą, jis sakė: „Tai įprasta situacija su trylikamečiu vaiku, nieko ypatingo.

Tačiau jis į tai stipriai sureagavo.‘Corey‘io paieškas vėlų ketvirtadienio vakarą sustabdė minusinė oro temperatūra ir stiprūs vėjo šuorai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų