REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
281
Mantas Stonkus, Mantas Katleris (nuotr. Fotodiena.lt)

Praėjusį penktadienį laikinąją sostinę sudrebino aštuntąjį kartą organizuoti metų muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2018“. Tiesa, ryškiausius ir garsiausius šalies atlikėjus pagerbiančioje ceremonijoje netrūko nesklandumų.

281

Praėjusį penktadienį laikinąją sostinę sudrebino aštuntąjį kartą organizuoti metų muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2018“. Tiesa, ryškiausius ir garsiausius šalies atlikėjus pagerbiančioje ceremonijoje netrūko nesklandumų.

REKLAMA

Dar praėjusių metų pabaigoje visoje žiniasklaidoje skambiai nuaidėjo žinia, kad šįkart renginį bus patikėta vesti ilgametę patirtį turinčiam humoristui ir laidų vedėjui Justinui Jankevičiui bei atlikėjui Vidui Bareikiui.

Tiesa, praėjusius apdovanojimus vedusiam Manto Stonkaus ir Manto Katlerio duetui šiemet turėjo būti patikėta išskirtinė užduotis, tačiau žiūrovai prie televizijos ekranų ar „Žalgirio“ arenoje Mantų taip ir neišvydo.

Žymūs komikai penktadienio vakarą praleido Vilniuje, su antrosiomis pusėmis ir reginį stebėjo televizoriaus ekrane. Jų socialinių tinklų paskyrose netrūko ir kandžių replikų bei juokelių pasirodymams bei nugalėtojams.

REKLAMA
REKLAMA

Nesusitarė dėl sąlygų 

Komikas M. Katleris tv3.lt tvirtino, kad minčių pasirodyti muzikos apdovanojimuose buvo, tačiau juos nustebino per anksti išplatintos reklamos.

REKLAMA

„Negaliu komentuoti, aš mažiausiai derinau, mano vadyba daugiau prisidėjo. Mes iki galo taip ir nenusprendėm. Mūsų pasiūlymas buvo padaryti vaizdo įrašą iš anksto, nusifilmuoti, tačiau jie norėjo, kad mes daugiau prisidėtume, o mes nenorėjome. Aš išvis norėjau pailsėti nuo šio renginio šiais metais, nes jau kelerius metus vienaip ar kitaip prie jo prisidėjau. Nenorėjau dalyvauti, o Stonkus irgi, o kad paskelbė, kad mes prisidėsime, mums buvo patiems staigmena. Reagavome keistai. Jie išleido reklamą, kad mes kažką darysime, tačiau mes dar nieko nebuvome suderinę. Mums tai nepatiko“, – pasakojo M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA

M. Katleris sakė, kad derybos vyko kurį laiką, tačiau garsūs komikai nusprendė neprisidėti.

„Skambino mums ir Tyla, ir Samas, prašė prisidėti, bet neprisidėjome. Mes nesijaučiame kalti, nebuvo suderinta oficialiai, bet nepuolu ir jų kaltinti, nenoriu susipykti, vis tiek ateityje dirbsime, tik galiu pasakyti, kad jie paskubėjo su reklamavimu“, – teigė komikas.

Paklausus, kaip Mantas vertina šių metų „M.A.M.A. 2018“ apdovanojimų ceremoniją, šis tvirtino, kad jį maloniai nustebino Vido Bareikio debiutas. „Jis scenoje atrodė gražiai, smagiai žiūrėjosi. Justinas Jankevičius buvo labai drąsus. Sunku tokiame lygyje bandyti naują personažą. Taip Donny Montell staigiai persijungdavo į SEL. Drąsu yra bandyti personažą, nežinau, ar jis anksčiau bandė jį, bet buvo tų, kam patiko, kam ne. Gal išsibandė kur nors, tarp draugų“, – juokėsi jis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuomonė išsiskiria 

Susisiekus su asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininku Martynu Tyla, šis tv3.lt tikino, jog spręsti apie renginio kokybę – neturi teisės.

„Renginys yra daromas patiems atlikėjams, kurie yra nominuoti, ir kurie tikisi laimėti. Dėl pačio renginio pasisekimo, turbūt, ne man reikėtų kalbėti. Pasisekė ar nepasisekė, kažkam nepatiko. Kaip ir kiekvienais metais – yra už ir prieš“, – teigė M. Tyla.

Pasiteiravus, kodėl scenoje nepasirodė garsusis komikų duetas, M. Tyla situacijos nepanoro komentuoti.

„Buvo tokia mintis, deja, bet jos vėliau buvo atsisakyta. Klauskite Sauliaus Urbonavičiaus-Samo“, – sakė M. Tyla.

REKLAMA

 

Susidūrė su techniniais nesklandumais

Daugelį nustebino ir tai, kad pasibaigus visoms nominacijoms, renginio vedėjai Justinas ir Vidas sėdėjo kitoje erdvėje, tačiau visiškai nesigirdėjo, ką jie kalba. Vedėjams susidūrus su techniniais nesklandumais buvo pradėtas rodyti „Metų blogiuko“ nominacijos vaizdo įrašas. Nepaskelbus, kas nugalėjo, buvo paleistas Donny Montell personažo įrašas, tačiau daugelis žiūrovų neslėpė apmaudo, kad viskas taip baigėsi. 

Susisiekti su S. Urbonavičiumi-Samu tv3.lt redakcijai kol kas nepavyko. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų