REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

galite būti priversti, spaudžiami kolektyvo, draugų, antrosios pusės, artimųjų, veltis į avantiūrą. Vis dėlto šiandien negalima niekuo rizikuoti.

Tauras

Saugokite sveikatą. Gali atsiskleisti slapti jūsų veiklos trūkumai, paaiškėti, kas nesąžiningas jūsų aplinkoje. Tačiau neskubėkite svarstyti, ar reikia atleisti draugui, artimam žmogui, nes esate pernelyg suirzę ir kritiškai nusiteikę.

Dvyniai

Pakaks išminties suvokti, kur buvote neteisūs, pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, nuskriaudėte. Daug ką lems mokėjimas susitarti, o remtis įtakingais draugais nederėtų – žadėtos pagalbos galite ir nesulaukti.

Vėžys

Bus sunku neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui, viską vertinkite ramiau.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasta. Net jei pajusite sėkmę, nemanykite, kad ją sučiupote: ji lengvai išsprūs iš rankų.

Mergelė

Jei šiandien reikia dirbti, savo užduotis stenkitės atlikti kuo geriau: pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti jūsų klaida. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

REKLAMA

Svarstyklės

Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę (galbūt ir slaptą meilės ryšį), kenkiančią santykiams šeimoje.

Skorpionas

Prieštaringas metas: norėsis tik ramybės ir poilsio, tačiau aplinkybės reikalaus ko nors kito.

Šaulys

Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti. Tačiau saiko, sveiko proto gali pristigti (ne tik jums), tad nukrypsite ne ten, kur reikia. Bendrauti draugiškai irgi sunkiai seksis.

Ožiaragis

Taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių, ar jūsų siekiai, planai įvykdomi. Šiuo metu likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą ir sveikatą, santykius su antrąja puse.

Vandenis

Venkite tuščių kalbų bei didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį.

Žuvys

Jei galite, geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, liūdnų minčių, nerimo bei įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų