REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio pirmasis mačas tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ nestokojo intrigos ir sunkiai valdomų emocijų.

Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio pirmasis mačas tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ nestokojo intrigos ir sunkiai valdomų emocijų.

REKLAMA

Namuose žaidęs sostinės klubas šventę pergalę 87:85, bei prieš atsakomąją akistatą Utenoje įgijo trapų dviejų taškų pranašumą.

Ketvirto kėlinio pradžioje „Juventus“ dar turėjo 13 taškų persvarą (56:69), tačiau jos išsaugoti nesugebėjo.

Įpusėjus lemiamam ketvirčiui, Utenos klubo vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas dėl nevaldomų emocijų buvo išvarytas iš aikštės:

Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje „Juventus“ strategas išsakė viską, ką galvoja.

„Šiandien Utenoje vyksta žiemos ralis. Įsivaizduokite, jei ten kas nors turėtų septynis kartus greitesnį automobilį. Mes bandėme strateguoti, kaip įveikus savo trasą. O kai mums pagalį dar kiša nesusikaupęs teisėjas...

REKLAMA
REKLAMA

Nesakau, kad buvo visai blogas teisėjavimas, bet jie kišo pagalį į musų mažos mašinos ratus. Pažiūrėkite, koks baudų metimų skirtumas (24:34). Jurgis Laurinavičius ir Vilius Mačiulaitis gerai švilpė, bet vienas teisėjas (Gintaras Mačiulis – aut.past.) davė bajerių. Nenoriu ieškoti sąsajų, bet kiekvienas blogas švilpukas mums daug lemia. Po šimts pypkių, vyrai, susikaupkime“,- vaizdingai kalbėjo Ž. Urbonas.

REKLAMA

Netrukus jis prisiminė legendinę Rimo Kurtinaičio frazę: „Aš pasikarščiavau, bet, kaip sakoma, jei treneris neišvytas iš aikštės ir neatleistas viduryje sezono, jis ne treneris. Berods, Kurtinaitis taip sakė.“

Ž. Urbonas teigė suprantantis, kad paliko komandą, bet atskleidė vieną šmaikščią gudrybę: „Negerai, kad palikau komandą, bet varžovai jau buvo užsikūrę. Į rūbinę nėjau – tarp „Ryto“ šokėjų pasislėpiau, gal nesimačiau.“

Atsakomasis „Ryto“ ir „Juventus“ mūšis Utenoje – vasario 12-ą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų