REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sausio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Pirmas įspūdis, staigūs sprendimai, ko gero, neapgaus, tad pajutę antipatiją, nerimą geriau su žmogumi nebendraukite, nesiimkite jums siūlomo dalyko. Nerizikuokite savo reputacija ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Tauras Turėsite galimybių pasireikšti darbe (jei šiandien reikia dirbti). Galite atlikti nemažai svarbių reikalų arba juos aptarti su profesionalais. Pravartu skirti laiko ir lėšų sveikatos stiprinimui.

Dvyniai Diena bus labai turininga ir produktyvi, jei tikslų siekti jums padeda patikimi žmones. Tam tikra prasme juos patikrinsite. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į pramoginį renginį, pasimatymą.

Vėžys Jausite permainų troškulį, vilios nauji potyriai. Galite patirti paslaptingą gundymą. Pirma susikurkite sau platesnę asmeninę erdvę, raskite tinkamų sąjungininkų, pagalvokite apie finansinius išteklius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tai turėtų būti diena, kuri jums leis geriau suvokti savo galimybes ir perspektyvas. Bus daugiau geranoriškumo, padvelks naujovėmis. Nuotykių troškulys irgi sustiprės. Galima meilės intriga.

REKLAMA

Mergelė Ši diena bus kupina dalykinių reikalų, kuriuos su įkarščiu tvarkysite, stengdamiesi įtikti klientams ir darbdaviui. Galimos kalbos apie investicijas, bendrus verslo projektus. Viską planuokite itin racionaliai.

Svarstyklės Ši diena netinkama vienatvei, užsisklendimui tarp keturių sienų. Regis, aktyviai bendrausite. Tikėtini įdomūs ir naudingi susitikimai, intriguojami pasiūlymai. Sėkmė laukia, jei veikla susijusi su visuomenės reikalais, mokslu, kūryba.

Skorpionas Visą dieną būsite užsisvajoję, išsiblaškę. Reikalai judės lėtai, tačiau nuojauta kuždės, kad bręsta rimti sprendimai. Galimas meninis įkvėpimas, intuicijos proveržiai arba išgyvenimai, vienaip ar kitaip susiję su menais, meile.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite emocionalūs, jausmingi. Atsiras naujų troškimų bei vilčių. Per pokalbius gautą informaciją galėsite panaudoti savo gyvenimo aktualijose, ypač jei planuojate gyvenimo permainą.

Ožiaragis Dieną jausitės gana komfortiškai ir be įtampos tvarkysite numatytus reikalus. Šiek tiek papilnės jūsų piniginė, komercinis sandoris pasirodys naudingas. Jeigu kils noras paišlaidauti nedidelėms pramogoms, pernelyg nevaržykite savęs.

Vandenis Diena pasižymės draugiška atmosfera, noru bendrauti, flirtuoti, dalintis mintimis ir viltimis. Išties bus nesunku atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, ko esate verti. Galite leistis į trumpą kelionę.

Žuvys Diena bus gana rami. Daug dėmesio skirsite savo vidiniam pasauliui. Kartu su artimais žmonėmis galite aptarti bendrus šeimos reikalus. Tai neliks tuščiomis kalbomis.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų