REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų bus nepalankus darbo srityje: laukia apkalbos, intrigos bei kiti sunkumai, kurių išvengti nepavyks. Patariama atsiriboti nuo nereikalingos veiklos ir pasinerti į kūrybos sūkurį.

Ketvirtadienis daugeliui Zodiako ženklų bus nepalankus darbo srityje: laukia apkalbos, intrigos bei kiti sunkumai, kurių išvengti nepavyks. Patariama atsiriboti nuo nereikalingos veiklos ir pasinerti į kūrybos sūkurį.

REKLAMA

Sausio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Stigs tvarkos jūsų aplinkoje ir bus sunku su tuo taikstytis, bet vargu ar užteks laiko ir jėgų nuosekliai imtis darbų. Norėsis pakeisti nepakeičiamus dalykus. Visas reikalingas korekcijas pradėkite nuo savęs, savo vidinių dalykų.

Tauras

Intensyviai darbuositės kūrybinėje srityje, nevengsite rizikos, eksperimentų, nuotykių. Tykos pavojai, tad nepraraskite budrumo. Kontroliuokite vaikus.

Dvyniai

Suplanuoti darbai gali imti strigti dėl nenumatytų priežasčių. Darbe nuotaiką drums ir intrigos, kolegų nenoras rimtai dirbti ar pavaduoti sergančius.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Jausite emocinę įtampą, nerimą. Regis, taps aišku, kad kiekvienas kovoja už save ir kad reikia ypatingo manevravimo, norint įtikti ir pritapti. Bus apie ką pamąstyti.

REKLAMA

Liūtas

Gali padvelkti permainomis, gal darbo reikalų srityje, o gal nerimą kels dominančio asmens planai. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, o verčiau pasirūpinkite savais psichologiniais kompleksais, netikusiais įpročiais.

Mergelė

Šiandien jums gali iškilti moralinė arba teisinė dilema. Bus nelengva susivokti, kas neteisu arba kas kaltas dėl netikėtai kilusios problemos, konflikto ar incidento. Gali tekti tarpininkauti, liudyti, bylinėtis.

Svarstyklės

Gali būti pareikalauta, kad imtumėtės didesnės atsakomybės, pademonstruotumėte kompetenciją, arba kad atliktumėte skubų neplanuotą darbą. Jums gali iškilti pasirinkimo klausimas profesinėje srityje, asmeniniuose santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Darbe jums gali stigti kolektyvo palaikymo, darnaus bendradarbiavimo, vykdant dalykinę, projektinę veiklą. Arba pasijusite nepakankamai kompetentingi, iškilus netikėtai problemai, pristatant mokslinį darbą ar kt.

Šaulys

Šiandien veikiausiai nesijausite ramūs ir laimingi. Galbūt nuotaiką gadins tikri ar menami priešai, atvirtai reiškiamas nepalankumas arba už jūsų nugaros rezgamos intrigos. Kai kurie jūsų privalumai praras vertę arba bus kitų sumenkinti.

Ožiaragis

Neieškokite neįprastų nuotykių, neaštrinkite priešpriešos. Geriau bus, jei šią dieną praleisite gana kasdieniškai, nes nuotykiai, neapgalvoti susitarimai, ginčai, skolinimai, išlaidavimai gali pridaryti rūpesčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Šiandien labiausiai norėsis harmonijos, o kaip tik jos gali stigti. Regis, aktualūs bus tiek savi, tiek kitų žmonių turtiniai, piniginiai reikalai.

Žuvys

Diena nerami, daug kintančių emocijų, keistos įtampos. Gali kilti impulsas mesti įgrisusius darbus ir užsiimti tuo, kas iš tikrųjų domina. Būsite nusiteikę elgtis ekscentriškai, kad kažkam padarytumėte įspūdį.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų