REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
R. Mačiulytė nudžiugino savo gerbėjus po ilgo laiko pasirodžiusi viešumoje (nuotr. asm. archyvo)

Legendinė dainininkė Roma Mačiulytė pastaraisiais metais išgyveno daugybę likimo smūgių. Iškentusi visus skandalus, draugo kankinimus ir maratonu tapusius bylų nagrinėjimus, šiandien moteris pripažįsta, kad jaučiasi atsigavusi ir net paniro į naujus teisės mokslus.

15

Legendinė dainininkė Roma Mačiulytė pastaraisiais metais išgyveno daugybę likimo smūgių. Iškentusi visus skandalus, draugo kankinimus ir maratonu tapusius bylų nagrinėjimus, šiandien moteris pripažįsta, kad jaučiasi atsigavusi ir net paniro į naujus teisės mokslus.

REKLAMA

Dar prieš porą metų dainininkė Roma Mačiulytė tikino, kad visi skandalai privertė ją užsiauginti storą odą bei atsisakyti žalingų įpročių. Šiandien moteris nuoširdžiai šypsosi ir drauge su tv3.lt portalo skaitytojais sutiko pasidalinti savo dabartinio gyvenimo smulkmenomis.

Teko atsisveikinti su mama

Deja, ir pastarieji metai R. Mačiulytei nebuvo kupini tik laimės akimirkų. Moteriai teko Anapilin išlydėti brangiausią žmogų pasaulyje – savo mamą. Tačiau dabar žymi atlikėja pripažįsta, kad susitaikė su visu liūdesiu ir stengiasi rūpintis likusiu savo tėvu, gyvenančiu Marijampolės mieste.

„Dabar galima sakyti atsigavau, man buvo neįtikėtinai sunki motinos liga. Aš ir pati dar nebuvau fiziškai atsigavusi, turėjau perlipti per save, užsigrūdinti ir padėti. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kaip viskas vienu metu gali sugriūti. Mano mama sirgo ilgai, tėčio sveikata irgi sušlubavo. Dabar jis jaučiasi geriau, bet vis aplankau jį Marijampolėje“, – sako R. Mačiulytė.

REKLAMA
REKLAMA

Kremta teisės mokslus

Dar vienas džiugus moters gyvenimo pokytis – rugsėjo mėnesį naujai pradėtos studijos Trečiojo amžiaus universitete, Kaune. Būtent jame R. Mačiulytė nusprendė pradėti krimsti teisės mokslus. Paklausus, ar tokį slaptą polinkį dainininkė jautė seniai, ji prisipažino, kad būtent tokius mokslus paskatino pasirinkti pats asmeninis gyvenimas.

REKLAMA

„Pagalvojau, kad šių žinių man gyvenime tikrai prireiks. Ne taip jau ir seniai teko rašyti pareiškimą, atrodo – smulkmena. Tačiau niekur neradau pagalbos, kas padėtų ir paaiškintų viską. Galima sakyti, kad pats gyvenimas mane čia nuvedė“, – juokiasi moteris.

R. Mačiulytė pripažįsta, kad koncertai ir muzika yra vis dar svarbi jos gyvenimo dalis. Nors legendinė dainininkė dėl sunkumų savo veiklą buvo nutraukusi net trejus metus, ji vis dar kartais surengia koncertus, bet jau nebe taip intensyviai ir dažnai kaip anksčiau.

Kuria naujas dainas

Dainininkė juokauja, kad dabar ji gyvena poilsio režimu ir tvirtai tiki, kad gyvenime nuveikė visus darbus, kuriuos turėjo padaryti. Tiesa, moteris atvira – visai neseniai ji sukūrė tris dainas, kurioms žodžius taip pat parašė pati, bet dienos šviesos jos taip ir neišvydo.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu sau be galo reikli ir priekabi, sukūriau tris dainas, bet pamačiau, kad jos nėra vertos didelio dėmesio, todėl jos vėl nugulė atgal į stalčių. Paskutiniu metu pradėjau reikalauti, kad mano dainos neštų kokią nors prasmę. Dainų Lietuvoje mes turime begalę, nenoriu jų kurti tik dėl skaičiaus“, – sako ji.

Paklausus moters, kaip ji vertina visus žymių žmonių skandalus, moteris pripažįsta, kad ją kuriami skandalai iš tiesų šokiruoja. Ir nors pačiai moteriai jų teko iškęsti tikrai ne vieną kartą, ji nuoširdžiai tiki, kad tokios istorijos neatneša nieko gero.

„Anksčiau mes visko siekėme savo darbu, pati aš nuėjau ilgą, keturiasdešimt metų trukusį, profesinį kelią. Tokie dainininkai kaip aš, jau viską pasiekėme, mums skandalų nereikia. Visą gyvenimą buvome mokyti, kad skandalas tik trukdo, reikia gerbti sceną ir nesiekti pigaus populiarumo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš ir pati niekada nerodau savo šeimos, artimųjų. Turiu nuostabią dukrą, žentą ir anūkus, nors kartais ir norėtųsi jais pasididžiuoti, niekada neviešinu jų nuotraukų, niekas net nežino, ką aš turiu – tai man šventas dalykas“.

Daug dėmesio skiria išvaizdai

Nors dabar R. Mačiulytė didžiausią dėmesį skiria savo šeimai ir artimiesiems, vis dėlto moteris pripažįsta, kad rutinoje išlaviruoti ji moka ir tikrai atranda laiko sau. Visai neseniai moteris nustebino savo gerbėjus, po ilgo laiko pasirodžiusi ir viešoje erdvėje, „Auksinio lašo 2018“ apdovanojimuose.

Moteris tikrai atrodė žavingai ir besišypsanti. Paklausus, ar ji lepinasi grožio procedūromis, žymi atlikėja tikina, kad prižiūrėti savo išvaizda yra jos kasdieninės rutinos dalis.

REKLAMA

„Tai turbūt yra Dievo dovana ir genai.. Mano mama visada labai prisižiūrėjo, nes iki pat paskutinių dienų ji buvo rašytoja, vaikščiodavo į repeticijas su jaunimu, buvo tikras scenos žmogus. Gal ir iš jos paveldėjau tai, kad visada save prisižiūriu.

Ji buvo labai graži moteris, visuomet susišukavusi ir pasidažiusi – tokių dalykų neišmoksi, jie turi būti įrašyti tavo viduje. Kai prasideda diena, pirmiausia turiu būti patenkinta savo atvaizdu veidrodyje, o tik tada einu išgerti kavos ir pasportuoti“, – šypteli moteris.

R. Mačiulytė pripažįsta, kad ji vis dar sulaukia dėmesio ir iš savo gerbėjų, kurių tikrai netrūksta.

„Tas dėmesys niekada nebuvo naujiena, bet aš to niekada nesureikšmindavau. Man jau nebe aštuoniolika ir net ne dvidešimt aštuoneri, bet gerbėjai visada palaiko, juos labai gerbiu ir myliu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų