REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Daugeliui Zodiako ženklų ši diena atneš nemažai rūpesčių. Vieniems pavyks juos išspręsti be didelio vargo, o kitiems patariama nesivelti į avantiūras ir palaukti sėkmingesnio laiko.

12

Daugeliui Zodiako ženklų ši diena atneš nemažai rūpesčių. Vieniems pavyks juos išspręsti be didelio vargo, o kitiems patariama nesivelti į avantiūras ir palaukti sėkmingesnio laiko.

REKLAMA

Sausio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais, padėkite jiems.

Tauras

Apgaulingas metas: galite būti įtraukti į kvailą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus ar mylimą asmenį.

Dvyniai

Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Saugokite sveikatą.

Vėžys

Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu bei optimizmo: galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti sielotis ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nesukite galvos dėl to, kad kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kažkas duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili, išsiblaškę, neatsakingi, nervingi (beveik demoniški)... Tai ta diena, kai tuščia tikėtis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo iš aplinkinių.

REKLAMA

Mergelė

Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis; tai tas metas, kai beveik magiškai traukia užlipti ant to paties grėblio... Neskubėkite žadėti: galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiems terminams.

Svarstyklės

Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Būkite atidesni, kitaip galite patirti nuostolių.

Skorpionas

Viskam skirkite daugiau laiko, ir neteks nervintis, be to, ir pinigų sutaupysite. Nepervertinkite savo jėgų bei galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais bei draugų pagalba, patarimais tvarkydami reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Niekur neskubėkite, dėl nieko nesukite galvos. Pasistenkite mažiau aplinkiniams kristi į akis, saugokitės intrigantų.

Ožiaragis

Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę nusivilti.

Vandenis

Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką bei pinigus.

Žuvys

Pasisaugokite melagių bei pataikūnų, kyšininkų ir tikrinkite gaunamą informaciją: galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis ar žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų