REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Penktadienis daugeliui Zodiako ženklų pažers nemažai intrigų bei netikėtumų. Deja, seksis ne visiems, o įžangą į savaitgalį apkartins problemos.

12

Penktadienis daugeliui Zodiako ženklų pažers nemažai intrigų bei netikėtumų. Deja, seksis ne visiems, o įžangą į savaitgalį apkartins problemos.

REKLAMA

Sausio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gera diena, tik labiau pasikliaukite savimi nei partneriais. Iki pietų tiks tvarkyti juridinius reikalus, su kuo nors tartis, derėtis – raskite jus tenkinantį kompromisą. Vakare niekur nebelėkite, viską darykite atidžiai.

Tauras

Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių, tad būkite itin susikaupę, nuoseklūs, kantrūs, kitaip kalbant, neskubėkite. Pasistenkite grąžinti skolas.

Dvyniai

Gera diena iki vakaro, ji bus tinkama spręsti finansines, buitines problemas šeimoje. Popiet nieko nebesiimkite, nepriimkite atsakingų sprendimų ir ypač venkite ginčų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Su niekuo nesiginčykite nei darbe, nei namie, taip pat niekur nesiveržkite, neskubėkite, nes tuomet tikrai pavėluosite. Vakare nesiaiškinkite meilės santykių.

REKLAMA

Liūtas

Palanki diena aktyviai veiklai. Tinkamas laikas ir įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kaip nors užsiminti. Vakare gali pablogėti sveikata.

Mergelė

Jums keliami reikalavimai bus nemenki, tad pasistenkite kuo kokybiškiau atlikti savo užduotis. Saugokite sveikatą. Vakare vyrams reikėtų vengti ginčų su antrąja puse.

Svarstyklės

Negeras laikas veltis į ginčus. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Tinkamas laikas tvarkyti juridinius reikalus, tvirtinti deramai parengtus susitarimus, sandorius su jums gerai žinomais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nuovargis, susierzinimas gali rimtai išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas iki antrosios dienos pusės.

Šaulys

Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laisvo laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite: neapgalvotas įsipareigojimas brangiai kainuos. Vakaras tinkamas dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje.

Ožiaragis

Vadovas bus priekabus, tad itin atidžiai atlikite savo užduotis. Jei gausite vertingų pasiūlymų, apsispręsti geriau rytoj. Vakare susitikite su draugais, aptarkite savo rūpesčius, išsakykite nuoskaudas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Būkite pasiruošę netikėtumams. Nesivelkite į intrigas darbe (net iš draugiškumo): bus pavojinga painioti draugiškus bei tarnybinius santykius.

Žuvys

Geriau atsisakyti atsakingų darbų: galite padaryti klaidų, kurios pakenks dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo, pasaugokite sveikatą. Vakare tapsite energingesni, norėsis atlikti kokį nors žygdarbį.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų