REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis muzikantas Prince`as (Princas) vėliau šiais metais Londone surengs 21 koncertą, o tada atsidės Biblijos studijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Hito "Purple Rain" atlikėjas savo pasirodymus pradės nuo rugpjūčio 1 dienos 20 tūkst. žiūrovų talpinančioje arenoje O2, kuri anksčiau buvo žinoma kaip "Millennium Dome". Čia jis surengs iš viso septynis koncertus.

REKLAMA

Likę 14 pasirodymų įvyks įvairiose Didžiosios Britanijos sostinės vietose.

Bilietai į koncertus, iš kurių keli vyks mažose salėse ir nebus skelbiami, kainuos 31,21 svaro - tai nuoroda į paskutinio Prince`o albumo 3121 pavadinimą.

Antradienį kalbėdamas per spaudos konferenciją Londone dainininkas sakė: "Kai paskutinį kartą čia buvau, daug žmonių negalėjo manęs pamatyti. Taigi stengiamės, kad koncertai būtų prieinami visiems".

REKLAMA
REKLAMA

Viešųjų ryšių kompanija "Outside Organisation" pranešė, kad Prince`as savo geriausius hitus atliks "paskutinį kartą", nors pati žvaigždė to nepatvirtino.

Prince`as į kelis koncertus eisiantiems gerbėjams taip pat pažadėjo, kad jie kiekvieną kartą išvys skirtingą programą.

"Mes grojame tiek daug skirtingų muzikos stilių. Tikrai sunku gauti pilną dozę to, ką mes darome, kol neapsilankai keliuose šou. Taip pat turiu daug gerbėjų, kurie visada ateina į kelis koncertus", - pažymėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų