REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos laidoje „Visi mes žmonės“ širdį atvėrusi atlikėja Gintarė Karaliūnaitė pasakojo apie savo ir kitų pramogų pasaulio garsenybių draugystę.

TV3 televizijos laidoje „Visi mes žmonės“ širdį atvėrusi atlikėja Gintarė Karaliūnaitė pasakojo apie savo ir kitų pramogų pasaulio garsenybių draugystę.

REKLAMA

Moteris neslėpė šypsenos veide kalbėdama apie jautrius ir romantiškus santykius su atlikėju Rolandu Janavičiumi, kuris 2007-aisiais mirė nuo vėžio.

„Viena ypatingiausių draugysčių – su Rolandu Janavičiumi. Mes susipažinome Mažeikiuose, naktį prieš Naujus metus, ir važiavome švęsti jų į Klaipėdą. Atskirai, bet po to traukinyje buvome dviese... Tai buvo tikriausia mano draugystė. Tai tik dabar galiu tai pasakyti – tai buvo pirma ir vienintelė mano abipusė meilė. Visa kita, kas buvo toliau, buvo paskubėta, buvo kitaip... Jis buvo numeris vienas, kaip Jacksonas, Džordana Butkutė buvo kaip Madonna, o aš gyvenau kaime ir svajojau būti dainininke. Aš tapau pop žvaigžde, nes buvau įsimylėjusi Rolandą“, – sakė Gintarė.

Moteris tvirtino, kad R. Janavičius nelabai palaikė jos muzikinę karjerą, dėl to jie nesutardavo.

„Vis tik du atlikėjai po vienu stogu... Jis norėjo, kad jam rašyčiau dainas, o pati nedainuočiau. Pradėjau jausti, kad jis nepritaria, kritikuoja, nepatikėjo, kad aš galėčiau būti dainininke. Sakė, kad galėčiau pritariamuosius vokalus dainuoti, bet, kaip solistė, ne...

REKLAMA
REKLAMA

Jis pirmiausiai man liepė numesti svorio – tarkavau tas morkas, obuolius su tomis tarkomis... Jei netarkuoju, tai bėgu su juo prie mokyklos stadione. Bet aš sukūdau! Netikėtai, nelauktai, mane pakvietė į festivalį... Mama pasiuvo trumpą sijonėlį, beveik kaip diržą, tada jis pradėjo galvoti, kad galiu dainuoti. Nepatiko jam įrašai, daviau paklausyti, jis buvo tas žmogus, kurio norai aranžuotėms buvo šių dienų, o technologijos ir skonis buvo anas, dėl to jam ir nepatiko. Ne dėl to, kad pavydėjo, o kad turėjo gerą skonį. Ir kas atsitiko tada, atsitiko tai, kad aš palikau jį. Nusprendžiau, kad noriu likti Kaune, noriu įrašyti albumą be jo. Įskaudinau labai“, – sakė Gintarė.

REKLAMA

Vos neiširo draugystė

Ne vieną gyvenimo išbandymą pakėlusi moteris taip pat pasakojo ir apie vieną incidentą, kuris galėjo išardyti jos ir Astos Pilypaitės santykius.

„Draugystė tarp tų pačių atlikėjų, muzikantų, yra svarbesnė nei konkurencija ar kopijavimas, pavydas. Mes daug kuo dalijamės su Asta. Man daug labiau rūpi, kaip ji atrodo nei kad aš. Kai buvome jaunos, buvo konkurencija, įsivaizduokite, kokį išbandymą perėjo mūsų draugystė – ją išmetė iš grupės tam, kad priimtų mane. Ją išmetė net nepasakius, kad ji nebėra grupėje. Ant plakatų buvo klijuojama mano pavardė „ant“ Astos Pilypaitės. Kai mane kvietė grupė „Sekmadienis“ dainuoti, aš maniau, kad su Asta, bet tikrai ne vietoj jos. Bet tai mūsų draugystės nesugadino visiškai – mūsų draugystė tik sustiprėjo. Žinau, kad galiu pasitikėti 100 procentų“, – pasakojo Gintarė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris taip pat pridūrė, kad pramogų pasaulyje ji susirado ne vieną gerą draugę. Viena tokių – dainininkė Irena Starošaitė.

„Žinote, su kiek rūbų į koncertus atvažiuoja Irena Starošaitė? Ji atsiveža du lagaminus, reikėtų, kad dar du tarnai juos neštų. Ji niekada nežino, ką rengsis tam koncertui, o tada jau mes sėdime, komisija. Žinau, kad jei bus Starošaitė, bus faina. Ji prisisiūs kostiumų ir mes rinksimės“, – juokėsi ji.

Nors anksčiau scenoje vos ne kasdien pasirodžiusi Gintarė buvo tikra žvaigždė, ji tvirtino, kad tikrai nesužvaigždėjo.

„Visos senstame, turime buitinių problemų, vaikų, kepame kotletus, verdame, nei viena negyvename žvaigždžių gyvenimo, esame eilinės moterys ir nėra ko čia pūstis“, – teigė moteris.

Laidos „Visi mes žmonės“ pašnekovai atvirai pasakojo apie pramoginių renginių užkulisiuose sutiktus žmones, kurie vėliau tapo draugais.

Visą laidos įrašą rasite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų