REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien daug ką lems pirmasis įspūdis. Taip pat naudinga megzti naujas pažintis. Jos gali virsti naudingu sandoriu arba gražia draugyste. Būtina svajoti – troškimų pildymuisi tai itin palankus metas.

Šiandien daug ką lems pirmasis įspūdis. Taip pat naudinga megzti naujas pažintis. Jos gali virsti naudingu sandoriu arba gražia draugyste. Būtina svajoti – troškimų pildymuisi tai itin palankus metas.

REKLAMA

Sausio 14 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite kilnūs ir dosnūs, ypač savo draugams. Stengsitės įtikti stipresniems arba tiems, kuriems esate įsipareigoję, bet kartu veršitės ištrūkti iš jų dėmesio lauko. Bet kuriuo atveju kitiems darysite įdomaus žmogaus įspūdį, intriguosite.

Tauras

Šiandien nesiimkite sudėtingų darbų, nes jiems atlikti galite pristigti ir jėgų, ir kantrybės. Kaupkite energiją, lėšas bei žinias, siekite dvasinės ramybės. Neblogai seksis tokie užsiėmimai kaip socialinė, meninė, ezoterinė veikla.

Dvyniai

Kuria "koja išlipsite iš lovos", taip ir jausitės. Užfiksuokite savyje optimizmą, meilę, o ne neigiamus jausmus. Svajokite apie naujus pasiekimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būsite racionalūs ir praktiški, tad pravartu užsiimti praktiniais reikalais, verslu, tvarkyti dokumentus. Šiandien užmegzti ryšiai turėtų pasirodyti pelningi ir perspektyvūs.

REKLAMA

Liūtas

Nemažai bendrausite su gerai pažįstamais žmonėmis, giminaičiais, draugais. Įsiklausykite į jų patarimus, perspėjimus ir mokykitės iš svetimų klaidų. Seksis vilioti priešingą lytį.

Mergelė

Galite turėti piniginių ir buitinių rūpesčių, kuriuos išspręsite gana nesunkiai, jei pasitelksite į pagalbą artimus žmones. Tai ne tik palengvins naštą, bet ir sustiprins tarpusavio pasitikėjimą bei solidarumą.

Svarstyklės

Šiandien galima tikėtis daugiau džiaugsmo ir meilės, energijos ir kūrybinio polėkio. Svarbesni bus tarpusavio santykiai, norėsis flirtuoti, stebinti. Puikiai sutarsite su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite darbštūs, noriai talkinsite antrajai pusei ir pažįstamiems bet kokioje veikloje. Tai leis pakeisti į gerą pusę nuomonę apie jus tiems, kurie buvo priešiškai nusiteikę, jūsų nemėgo ar negerbė.

Šaulys

Santykiams su dalykiniais partneriais netrūks konkretumo, ir tai turėtų išeiti į naudą. O jeigu pamėginsite realizuoti savo romantiškas fantazijas, jums taip pat turėtų šauniai pavykti.

Ožiaragis

Viskas bus gerai, jei nesistengsite gauti to, ko nenusipelnėte, ir nenumosite ranka į kasdienius darbus, būtinus finansinius atsiskaitymus. Galite pajusti aistringų jausmų antplūdį.

Vandenis

Regis, daug reikalų turėsite su nepažįstamais žmonėmis, su atvykėliais iš toli, arba tarsitės dėl kelionių, studijų galimybių, dalyvausite kultūriniuose, proginiuose ar šou renginiuose.

Žuvys

Šiandien itin svarbu, kokį įspūdį padarysite darbdaviui, vadovybei. Jeigu pasistengsite, jums seksis taisyti darbo trūkumus, nuosekliai vykdyti planą, susijusį su karjera, verslo perspektyvomis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų