REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Eligijus Masiulis (tv3.lt fotomontažas)

Šį šeštadienio rytą internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti rinkiminę agitacinę kalbą primenantys kandidato į Klaipėdos miesto merus Eligijaus Masiulio, pašnekesiai.

5

Šį šeštadienio rytą internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti rinkiminę agitacinę kalbą primenantys kandidato į Klaipėdos miesto merus Eligijaus Masiulio, pašnekesiai.

REKLAMA

Vaizdo įraše matomas vyras dalija pažadus.

„Bus daugiau žolės, bus daugiau šviesų, bus daugiau meilės, bus daugiau „feeling’o“, – jame sako E. Masiulis.

Netrukus vaizdo įrašas nutraukiamas – kamerą pastumia šalia jo buvusi šviesiaplaukė moteris.

Pats E. Masiulis apie vaizdo įrašą sužinojo iš žurnalistų. Su juo susisiekus ir pasiteiravus, ar užfiksuotame vaizdo įraše jis yra galimai neblaivus, kandidatas į Klaipėdos miesto merus tai neigia.

„Tikrai aš nesu ten neblaivus. Po to galbūt nuėjau į kavinę. Tikrai nesu neblaivus. Gerai, aš tai esu kandidatas į Klaipėdos miesto merus, galiu būti filmuojamas, bet ten yra ir kiti žmonės dar nufilmuoti. Tai nežinau, kaip čia su duomenų apsauga“, – portalui tv3.lt sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, ar moteris, užfiksuota šalia E. Masiulio, yra buvusi jo padėjėja Simona Jucienė, politikas atsisakė tai pakomentuoti: „Aš tikrai nenorėčiau dabar pagal šitą video komentuoti, nes aš tik apie save galiu kalbėti.“

REKLAMA

Vaizdo įraše E. Masiulis tikina, kad bus daugiau „žolės“, vis dėlto žurnalistams teigė, kad tai – tik ištrauka iš pokalbio.

„Kontekstas buvo kur kas platesnis, iš tikrųjų, tai yra nufilmuota tik dalis mano pašnekėjimo. O aš kalbėjau iš tikrųjų apie… (nusijuokia) netgi rašiau žinutę vakar apie tai, nes rinkėjai klausia, ar bus daugiau žaliųjų plotų, tai čia ir turiu minty žaliuosius plotus“, – sakė E. Masiulis.

Politikas taip pat įsitikinęs, kad šis vaizdo įrašas neturės jokios įtakos jo rinkiminei kampanijai.

„Tikrai negalvoju, kad padarytų blogą įtaką, o kitas dalykas yra, kad esu toks, koks esu, ir skaitykite mane tokį, koks esu. Čia nei blogos, nei geros įtakos. Kitas dalykas yra, kad vis tiek tai yra filmuota, matyt, kažkokių žmonių, kurie tiesiog galėtų dieną filmuoti, paklausti arba atsiųsti kažkokius klausimus, nes, bet kokiu atveju, aš, matyt, buvau klausiamas kažko. Ir dėl to atsakinėjau į tuos klausimus“, – sakė E. Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, ar E. Masiulis viską atsimena, šis tai patvirtina: „Aš tikrai atsimenu, bet aš ateinu į kavinę ir bendrauju su daugeliu žmonių, ir žmonės uždavinėja klausimus. Tai tuo atveju irgi, matyt, buvau klausiamas apie žaliuosius plotus – ypatingai apie pietinę Klaipėdos dalį čia eina kalba.“

Prabilo mįslėmis

Kiek vėliau E. Masiulis komentaru apie vaizdo įrašą pasidalino ir savo „Facebook“ paskyroje. Panašu, kad politikas įsižeidęs ant vaizdo įrašu pasidalinusio žurnalisto Andriaus Tapino. Tiesa, E. Masiulio įrašas gana neaiškus ir mįslingas, todėl komentatoriams sukėlė juoko.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šiuo metu E. Masiulis yra kaltinamasis vienoje didžiausių Lietuvos istorijoje politinės korupcijos byloje. Jis kaltinamas kyšininkavimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų