REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien pasijus ilgos darbo savaitės rezultatai. Daugelis bus pavargę, linkę niurzgėti. Tai netinkamas metas pokyčiams – visos pastangos nueis perniek.

Šiandien pasijus ilgos darbo savaitės rezultatai. Daugelis bus pavargę, linkę niurzgėti. Tai netinkamas metas pokyčiams – visos pastangos nueis perniek.

REKLAMA

Sausio 11 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ir jūs galite būti neobjektyvūs vadovo atžvilgiu, ir jis jūsų. Kad ir ką išgirsite, neskubėkite džiaugtis: net geri pasiūlymai tušti. Būkite pakantesni artimiesiems.

Tauras

Negeras laikas ką nors keisti: vienintelės šiandien palankios permainos – atsisakyti ko nors žalingo, to, kas stabdo jūsų pažangą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite rytdienai. Vakaras nepalankus, praleiskite jį namuose, eikite anksčiau ilsėtis.

Dvyniai

Pasistenkite nieko nesupykdyti, nesukelti kvailų įtarimų. Geriausia vengti bendravimo: būsite pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite savo namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nieko nesiimkite gerai neapgalvoję. Nors šiandien apskritai nederėtų niekuo svarbiu užsiimti. Galite būti agresyvoki, tačiau kovos pradėti neverta. Pasaugokite pinigus ir sveikatą.

REKLAMA

Liūtas

Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma parodyti. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams.

Mergelė

Šiandien geriau dažniau patylėti: žodžio magija bus galinga, tačiau sunkiai kontroliuojama, išskris žvirbliu, grįš jaučiu. Netikęs žodis griaus, naikins, nublokš į praeitį, senus negerus laikus.

Svarstyklės

Reikia ramiai palaukti (bent iki rytdienos), o kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui: jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite: tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs. Nesiveržkite į priekį, nesivelkite į avantiūras nei dėl romantiškų, nei dėl finansinių paskatų: ko taip norisi šiandien, nebūtinai norėsis ryt!

Šaulys

Sudėtingas laikas: galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą ir atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis

Nereikėtų stengtis visur dalyvauti, viską išgirsti, sužinoti ir pakomentuoti. Stenkitės atsiriboti nuo išorinio pasaulio. O teisti, smerkti iš viso nereikėtų. Būkite kantresni bendraudami su aplinkiniais, ypač savo pora.

Vandenis

Sudėtinga diena: gali pablogėti savijauta, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniau be pagrindo ir tuo iš tiesų tik pabloginsite situaciją.

Žuvys

Nepervertinkite savo galimybių. Net jei pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka: galite jį sugadinti ir ateityje jis taps neperspektyvus. Specialiai pasigilinkite į savo veiklos (ir asmenybės) trūkumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų