REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Jasmine Lennard ir Cristiano Ronaldo (tv3.lt fotomontažas)

Futbolininkas Cristiano Ronaldo negali atsipūsti – vis daugiau merginų kaltina jį žiauriu elgesiu.

60

Futbolininkas Cristiano Ronaldo negali atsipūsti – vis daugiau merginų kaltina jį žiauriu elgesiu.

REKLAMA

Dar viena gražuolė tvirtina turinti įrodymų, koks iš tikrųjų yra futbolininkas, o taip pat ji yra pasiryžusi palaikyti merginą, kuri kaltina žvaigždę išprievartavimu.

Jasmine Lennard tikina susitikinėjusi su futbolininku metus prieš neva jo įvykdytą žiaurų mokytojos Kathryn Mayorga išprievartavimą.

Nepaisant to, kad futbolininkas tai neigia, Jasmine tikina turinti įrodymų. „Niekas nepatikėtų tuo, kuo ketinu pasidalinti, jei neturėčiau įrodymų. Tačiau aš esu protinga mergina – te prasideda žaidimas“, – teigė ji.

J. Lennard taip pat pasakoja, kad ji kontaktą su futbolininku palaiko jau kurį laiką, o taip pat sakosi turinti žinučių ir įrašų, „kurie atskleis tikrą jo būdą ir charakterį“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tai – ne vienintelis pareiškimas, kurio futbolininkas sulaukia iš neva buvusių mylimųjų. Prieš kurį laiką mokytoja K. Mayorga apkaltino Ronaldo išprievartavimu, pasak jos įvykusiu 2009 metų birželį. Ji tikino, kad žvaigždė pasikvietė ją į savo apartamentus „Palms“ viešbutyje ir ją išprievartavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų