REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Ainis Storpirštis (nuotr. Organizatorių)

Turbūt daugelis iš mūsų Ainį Storpirštį pažįstame kaip teatro aktorių, tačiau šį kartą jam teks išbandyti dainuojančio TV aktoriaus vaidmenį.

13

Turbūt daugelis iš mūsų Ainį Storpirštį pažįstame kaip teatro aktorių, tačiau šį kartą jam teks išbandyti dainuojančio TV aktoriaus vaidmenį.

REKLAMA

Sukūręs nemažai vaidmenų teatro senoje, Ainis imasi naujo iššūkio, ir pakviestas vaidinti pagrindinį herojų daugiaserijiniame TV filme „Turtuolis vargšas“ – nedvejodamas sutiko.

O pirmieji būsimo TV filmo, pasirodysiančio TV3 eteryje, darbai neapsiėjo be muzikos bei dainų ir turbūt Lietuvoje pačios žinomiausios estrados legendos – Žilvino Žvagulio indėlio.

Aktoriui A. Storpirščiui dainavimas nėra nauja sritis, todėl kartu su Ž. Žvaguliu pasidalinę savo lūkesčiais ir mintimis, repeticijoms dažnai pasitelkia naujas technologijas. Kaip tai atrodo, galite pamatyti šiame video: https://youtu.be/pn7Yqe5f3ic.

A. Storpirštis, su nekantrumu laukia „Turtuolis vargšas“ eterio ir prisipažįsta, kad šį kartą filmuotis jam buvo tikras iššūkis. Atskleidžiant keletą būsimo daugiaserijinio TV filmo užkulisių, Ainis prasitarė tik tiek, kad įsikūnyti į du personažus – jam dar neteko. Todėl čia, be abejo, reikėjo įdėti nemažai pastangų įvaldyti du labai skirtingus personažų charakterius. „Serialas labai kontrastingas, todėl tiek man, tiek visai kūrybinei komandai, yra tikrai labai nelengva „išlaužti“ tai, ko prašo režisierius, tačiau, tikiu, kad bendromis jėgomis – turėsim puikų rezultatą“, – atviravo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu atlikėjas Žilvinas Žvagulis džiaugiasi galėdamas prisidėti prie TV ekranuose netrukus pasirodysiančio naujo daugiaserijinio TV filmo ir galimybe pasidalinti savo žiniomis su jaunesniais kolegomis. Serialo kūrėjai labai vertina atlikėjo patirtį ir kūrybiškumą ieškant geriausių sprendimų kūrybos procese.

Naujas, intriguojantis, netikėto siužeto, visiškai kitokio žanro daugiaserijinis TV filmas „Turtuolis vargšas“ – TV3 ekranuose jau nuo vasario mėnesio!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų