REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūsų gimimo mėnesis ne tik nusako charakterio bruožus ar asmenybę, bet gali atskleisti, kaip elgiatės lovoje.

Jūsų gimimo mėnesis ne tik nusako charakterio bruožus ar asmenybę, bet gali atskleisti, kaip elgiatės lovoje.

REKLAMA

„Cosmopolitan“ atskleidė, kure asmenys yra geriausi seksualiniame gyvenime, pasirinkę šį partnerį – nepasigailėsite.

Tie, kurie gimė sausio mėnesį, yra labiausiai pašėlę. Šie partneriai puikiai susikoncentruoja ir mėgsta ieškoti naujų potyrių.

Vasario mėnesį gimę žmonės mėgsta nuotykius. Jie turi daug aistros, tačiau, kad ją iššaukti, reikia nemenkai pasistengti. Turite dirbti ne tik su partnerio kūnų, bet ir emocijomis.

Kovo mėnesį gimę žmonės mėgsta praleisti laiką lovoje. Seksas jiems yra labai intensyvus ir dvasiškas dalykas, nes šie partneriai stengiasi suteikti viską, ko antra pusė geidžia.

Balandžio mėnesį gimę žmonės yra labai nepriklausomi, todėl mylėdamiesi atiduoda visą save. Seksas su balandžio mėnesį gimusiu asmeniu yra karštas, intensyvus ir labai aistringas, nes jie yra valdomi Marso. Jų aistra yra didžiulė, todėl jų partneriai greitai pavargsta.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužę gimę žmonės nori, kad seksas būtų patogus, jausmingas ir šiltas. Jie myli patį sekso aktą ir stengiasi kuo daugiau pasimėgauti tuo.

Birželio mėnesį gimę žmonės norės išbandyti kiekvieną vietą po saule, nes jie yra smalsūs ir nori žinoti viską. Jei mėgstate, kai su jumis sekso metu kalba nešvankiai, šie žmonės kaip tik jums.

REKLAMA

Seksas su liepos mėnesį gimusiais žmonėmis turi gilų emocinį ryšį. Jie turi jaustis saugūs su žmogumi, taip pasijautę, darys viską, kad patenkintų savo partnerį. Šie asmenys puoselėja savo antras puses ir stengiasi įsitikinti, kad jų partneriai yra patenkinti ir turi viską, ko jiems reikia.

Rugpjūtį gimę žmonės gali būti arba labai savanaudiški, arba labai dosnūs. Jie nori įsitikinti, kad jų partneris turi viską, tačiau nekenčia, jei jiems aiškinama, ką daryti lovoje. Tokiu atveju, jų ego yra lengvai sutraiškomos.

Gimę rugsėjį yra aistringi, tačiau visada kontroliuoja savo emocijas, taigi užtruksite ilgai, kol juos išlaisvinsite ir suteiksite didelį orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA

Gimę spalį mėgsta piešti romantišką, aistringą vaizdą ir papasakoti, kaip tai bus ir kaip jausitės, tačiau šiuos pažadus išpildo labai lėtai. Šie žmonės gali neturėti aistros, bet jei pamilsta, iškart atsiveria.

Lapkritį gimę žmonės yra aistros įsikūnijimai. Jie turi turėti savo partnerius visada šalia ir nori, kad jų partneriai juos valdytų. Šie žmonės bandys kiekvieną įsivaizduojamą sekso aktą tik tam, kad galėtų sakyti jog tai padarė.

Gruodžio mėnesį gimę žmonės yra labai kūrybingi lovoje. Jie mėgsta kurti istorijas ir vaidmenų žaidimus su partneriais. Dažnai sunku su jais suartėti dvasiškai, tačiau kiekvieną kartą seksas bus įdomus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų