REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu atvira – jos grožio rutina niekuo nėra išskirtinė, nei daugelio moterų, o kai kurios procedūros dainininkei net tampa tikru kantrybės išbandymu.

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu atvira – jos grožio rutina niekuo nėra išskirtinė, nei daugelio moterų, o kai kurios procedūros dainininkei net tampa tikru kantrybės išbandymu.

REKLAMA

Vis dėlto, moteris atskleidžia, kad turi savų grožio įpročių bei kelias makiažo priemones, be kurių niekada neišeina iš namų.

– Kiekvienos moters svajonė – lygi, sveika ir spindinti veido oda. Pasidalink paslaptimis, kaip tau pavyksta turėti odą, kurios pavydėtų dažna moteris?

– Iš mamos paveldėjau labai gerą odą, todėl jos priežiūrai daug laiko ir pastangų neskiriu. Svarbiausia kiekvieną vakarą švariai nusiplauti veidą, pasitepti kokiu nors aliejumi, kurie man ypač patinka.

Mano mama kremą veidui pradėjo naudoti būdama 40-ties, pas ją nebuvo jokių raukšlių, augdama nesusidūriau su spuogų problema, už ką galiu dėkoti genams.

REKLAMA
REKLAMA

– Kalbant apie moters grožį, neišvengiama tema ir apie makiažą. Ar jis tau svarbus kasdienybėje?

– Nuolatos turiu daug įvairių renginių, filmavimų ir koncertų, kur makiažas nuo to taip pat neatsiejamas. Anksčiau būdavo, kad po tokių renginių, kada esu su makiažu, norėdavau lėkti į miestą ar dar kur nors, nes juk kokia graži! Tačiau šiandien po filmavimų ar renginių svajoju tik namuose susisukti šiltai lovoje, skaityti knygą ir būti su meile. Žinoma, kad ir kokia pavargusi bebūčiau, grįžusi kruopščiai nusivalau makiažą. Štai tokia mano grožio paslaptis.

REKLAMA

– Ar daug laiko praleidi prie veidrodžio prieš išeidama iš namų?

– Iš namų susiruošiu per 5 minutes, tačiau turiu tris priemones, be kurių neišeinu į gatvę. Moku jomis greitai pasinaudoti. Tai yra kreminė pudra, veido kontūravimo priemonė arba skaistalai ir blakstienų tušas. Visa kita man gali neegzistuoti.

Be to, buvo toks nutikimas, kada nudegiau blakstienas, pusantro mėnesio laukiau, kol jos vėl ataugs, todėl pradėjau iš naujo vertinti tai, ką turiu.

– Kaip įprastai lepini save ar atgauni jėgas po darbų?

– Labai mėgstu SPA, įvairius masažus, dažnai eksperimentuoju su skirtinga kūno kosmetika. Trumpai tariant, labai patinka lepinti savo kūną tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Pasilepinu ir veido masažais bei džiaugiuosi, kad turiu kosmetologę, pas kurią nuvažiavusi gaunu visas reikalingas procedūras.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, yra grožio procedūrų, kurios mane veda iš kantrybės, pavyzdžiui, manikiūras ir pedikiūras. Kiekvieną kartą sėdėdama manikiūrininkės kėdėje galvoju, jog per šį laiką galėjau jau parašyti naują dainą, nuveikti kažką naudingo kūrybos ar pasaulio labui. Taigi, tuo atžvilgiu šiek tiek esu nemoteriška, kartais pritrūksta kantrybės rūpintis savimi. Tačiau kad ir kaip bebūtų, man svarbiau pasirūpinti dvasiniu pasauliu, kadangi be jo nėra jokio grožio.

Taip pat kalbant apie atsipalaidavimo ritualus, labai mėgstu gerti arbatas, jas parsivežu iš kelionių, todėl turiu išties daug. Nuo peršalimo mane visada gelbsti žalia arbata su pora česnako skiltelių, o balsui ar nusiraminimui padeda melisa, ir čiobreliai. Sodyboje net pati prisirenku įvairių žolelių, auginu mėtas, rozmariną, o vėliau su mama viską džioviname.

– Kokie planai ir tikslai nusimato 2019-aisiais?

– Planai šiems metams: penkios arenos vasario mėnesį, M.A.M.A. apdovanojimai ir du nauji albumai. Taip pat neseniai atidarėme restoraną, kuriame sekasi nuostabiai, o Jei klausiate kaip viską spėju, tai atsakymas – nespėju (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų