REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Kručinskai ruošiasi didžiosioms šventėms (nuotr. stop kadras)

Rugsėjo pabaigoje kaunietis Panemunės šile pamatė, kaip praeive Eglė Kručinskienė elgėsi su savo vaikais ir nutarė apie tai pranešti tarnyboms. Apie tai, kaip klostėsi įvykiai ir kas lėmė tokį jo sprendimą, jis papasakojo 15min.lt.

12

Rugsėjo pabaigoje kaunietis Panemunės šile pamatė, kaip praeive Eglė Kručinskienė elgėsi su savo vaikais ir nutarė apie tai pranešti tarnyboms. Apie tai, kaip klostėsi įvykiai ir kas lėmė tokį jo sprendimą, jis papasakojo 15min.lt.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad antradienį, sausio 8 d., Kauno apylinkės teisme turėjo įvykti pirmasis posėdis, kuriame E.Kručinskienė kaltinama smurtu prieš savo mažametį vaiką ir viešosios tvarkos pažeidimu, tačiau ji nepasirodė ir tv3.lt teigė, kad negavo šaukimo į teismą.

Kaunietis 15min.lt papasakojo, nuo ko ši istorija prasidėjo:

„Stovi prieš akis man tas vaizdas. Leidžiamės nuo kalnelio. Žmona kiek atsilikusi. Su dukra einame priekyje. Išgirstu garsą: rėkia vaikas. Jį, bėgantį, pasiveja moteris. Pagauna ir pradeda lupti. Tai tikrai nebuvo pliaukštelėjimas. Tai buvo veiksmas iš peties. Ir ne vieną, ne du kartus. Per užpakalį. Vaikas verkė. Tos istorijos, kad mažametis išbėgo į gatvę, dviračių taką... Ten Panemunės šilas. Nesu jautrus, kad iškart sunerimčiau. Pats vaikų turiu, nesakau, kad juos mušu, bet nervinių momentų visokių būna.

Staiga dukra manęs paklausė: „Kodėl ta moteris muša vaiką?“ Nežinojau, ką atsakyti. Nusileidome nuo kalnelio, pasukome ta pačia kryptimi, kaip ir ta moteris. Bevesdama ji tą vaiką vėl ėmė trankyti – gal 5 kartus per užpakalį sudavė. Po to porą kartų trenkė mažyliui per rankas. Berniukas jau buvo ramus, tačiau pasivedusi 10–15 metrų ji vėl ėmė daužyti vaikui per užpakalį.“

REKLAMA
REKLAMA

Jis sako sušukęs moteriai, ką ji daranti, o ši ji pavadino debilu ir liepusi eiti savais keliais, po to kaunietis ėmė ją filmuoti. Jis sako, kad jei moteris būtų bendravusi kitaip, veikiausia, jis nebūtų filmavęs.

REKLAMA

Pasak kauniečio, kai į Panemunės šilą atvyko E. Kručinskienės vyras, jis paklausė, kodėl filmuojantis vyras kabinėjosi prie jo žmonos, o pranešus, kad buvo mušami vaikai, pasakė, kad čia ne filmuojančio vyro reikalas.

Tai jam sukėlė dar daugiau minčių, kad prieš vaikus gali būti smurtaujama namuose ir jis įrašą, kuriame matosi, kaip mama muša vaiką, perdavė atitinkamoms tarnyboms.

Primename, kad kitas teismo posėdis Kručinskienės byloje numatytas vasario 6 dieną.

Pernai žiniasklaida itin plačiai nušveitė kauniečių poros bandymą susigrąžinti mėnesį iš jų dėl galimo smurto atimtus mažamečius. E. Kručinskienė tąkart pasakojo mažylių netekusi už tai, kad parke rugsėjo pabaigoje trenkė nepaklusniam sūnui.

Visgi vaiko teisių specialistai aiškino, kad laikinai atimti vaikus buvo ir svaresnių priežasčių. Galiausiai vaikai grąžinti tėvų globon.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų