REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Tiffiny Hall  (nuotr. Instagram)

Praėjus didžiosioms metų šventėms, daugelis žmonių davė sau pažadą imti sveikiau ir kokybiškiau maitintis, o taip pat nepamiršti ir sporto salės.

26

Praėjus didžiosioms metų šventėms, daugelis žmonių davė sau pažadą imti sveikiau ir kokybiškiau maitintis, o taip pat nepamiršti ir sporto salės.

REKLAMA

Ir nors daugelis prisidengia tuo, kad nori pradėti sveikiau gyventi, iš tiesų dažnas tenori numesti papildomus kilogramus.

Tai padaryti nebūtų taip sunku, jei nustotumėte tikėti keliais giliai įsišaknijusiais mitais.

Pirmas mitas: kalorijų skaičiavimas

Lengvojo kultūrizmo žvaigždė Tiffiny Hall užsienio žiniasklaidai atskleidė, ką daryti, kad minėtų klaidų pavyktų išvengti.

Visų pirma, teigia Tifinny, reikėtų nustoti perdėtai skaičiuoti kalorijas, mat dažnai tai priveda tik prie vieno – persivalgymo vėlesniu dienos metu. Taip pat, pasak lengvojo kultūrizmo žvaigždės, kai kurie būtiniausi vitaminai, esantys tam tikruose produktuose, svorio netgi padeda atsikratyti.

Antras mitas: sunkios ir ilgos treniruotės

Kitas svarbus dalykas, į kurį reikėtų atkreipti dėmesį, yra per didelis noras sportuoti, arba, kitaip tariant, buvimas valandų valandas sporto salėje. Pasak T. Hall, reikėtų rinktis kitą kelią.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei praleisite valandas sporto salėje darydami tą patį per tą patį, galiausiai jūsų kūnas prie to pripras ir treniruotė nebebus tokia veiksminga“, – teigia ji.

REKLAMA

Vietoje to sportininkė siūlo rinktis trumpesnes – 20 minučių – tačiau didelio efektyvumo treniruotes.

Trečias mitas: populiarios dietos

Šiais laikais itin didelio populiarumo sulaukia ir neva kūną valančios dietos – tuo metu atsisakoma maisto, ir vietoje jo renkamasi gerti sultis ar paprasčiausią vandenį.

„Taip prarandate kūne susikaupusius vandenis, bet ne riebalinį sluoksnį. Tikrai nerekomenduoju to nei trumpam, nei ilgesniam rezultatui pasiekti“, – sakė T. Hall.

Vienintelis būdas, kuris išties padės numesti svorio, tai sveika ir subalansuota mityba – nieko neatsisakant, o taip pat ir nepersivalgant.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų