REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Monika ir Simas Paulikai (tv3.lt fotomontažas)

Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionės Monikos Paulikienės šeimoje – šventė.

29

Europos jaunimo paplūdimio tinklinio čempionės Monikos Paulikienės šeimoje – šventė.

REKLAMA

Paskutinį praėjusių metų mėnesį žinomai sportininkei ir jos vyrui Simui Paulikui gimė dukrelė.

Naujienų portalui tv3.lt Monika pasakojo, kad pirmagimis gimė gruodžio 8-ąją, o apie tai, kad gims mergaitė, tinklinio čempionė sakė žinojusi jau kur kas anksčiau – 5-tąjį nėštumo mėnesį.

Vardą pora taip pat buvo išrinkusi kur kas anksčiau. „Kažkada su vyru važiavome į Vilnių ir nusprendėme pasižiūrėti, kokius vardus tėvai dabar renka savo vaikams. Pasižiūrėjome į sąrašus ir pamatėme, kad dabar yra labai daug naujų, tačiau patys norėjome lietuviško, lengvo, paprasto vardo – kad ir mums patiktų, ir vaikui“, – apie duotą Kamilės vardą sakė M. Paulikienė.

Žinoma sportininkė džiaugėsi, kad visas vaikelio laukimo procesas praėjo gana sklandžiai: „Tiek nėštumas, tiek ir gimdymas buvo labai lengvas. Tikėjausi, kad viskas bus sunkiau, bet iki pat 7 mėnesio vaikščiojau taip, lyg nė nebūčiau buvusi nėščia. Ir pilvukas nebuvo didelis, ir jokių kitų didesnių nusiskundimų aš neturėjau. Vienintelis dalykas, kuris buvo, tai kartais patiriamas nugaros skausmas.“

REKLAMA
REKLAMA

Monika pasakojo, kad ir gimdymas nebuvo sunkus bei juokaudama pridėjo, kad daugelis moterų išsigąsta be reikalo – tikriausiai prisižiūri per daug televizoriaus. „Taip pat gimdyme dalyvavo vyras – tai man labai padėjo, jis nė sekundei nebuvo atsitraukęs“, – kalbėjo ji.

Dabar sportininkė teigia visą dėmesį sutelksianti į šeimą: „Dabar apie sportą visiškai negalvoju – galvoju tik apie savo šeimą, dukrytę, vyrą. Manau, kad atėjus laikui, ateis ir tos kitos mintys bei norai. Kol kas tikrai turiu apie ką galvoti ir džiaugtis.“ 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų