REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žalgirio“ arenoje antradienio rytą apsilankė Kauno „Žalgirio“ naujokas 30-metis 203 cm ūgio amerikietis Deonas Thompsonas.

„Žalgirio“ arenoje antradienio rytą apsilankė Kauno „Žalgirio“ naujokas 30-metis 203 cm ūgio amerikietis Deonas Thompsonas.

REKLAMA

Pirmadienį į Lietuvą atskridęs žaidėjas apžiūrėjo „Žalgirio“ rūbinę, treniruočių salę bei pasimatavo „Žalgirio“ uniformą. Krepšininkas pirmajame savo interviu su „Žalgiris TV“ kalbėjo apie naują karjeros stotelę, „Žalgirio“ sezoną bei savo žaidimą.

„Greitai apsisprendžiau dėl žaidimo „Žalgiryje“. Tai buvo greitas ir lengvas sprendimas, – teigė D.Thompsonas. – Kai turi omenyje tokią komandą kaip „Žalgirio“ su savo sirgaliais, miestu ir organizacija, nėra sunku atvykti čia ir apsivilkti „Žalgirio“ marškinėlius. Nereikėjo galvoti apie tai dukart. Esu laimingas būdamas čia.“

Prieš sudedant parašus ant sutarties su „Žalgiriu“, D.Thompsonas turėjo su kuo pasikalbėti apie Kauno ekipą.

Praeityje amerikietis yra rungtyniavęs su buvusiais žalgiriečiais – Justinu Dentmonu, Nate‘u Woltersu ir Augusto Lima. Be to, pastarojoje savo karjeros ekipoje – Burgoso klube – krepšininkas rungtyniavo su dviem lietuviais Deividu Gailiumi ir Tadu Sedekerskiu.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, naujasis žalgirietis aktyviai sekė Eurolygos rezultatus žaisdamas Ispanijoje. Krepšininkas tikisi, jog galės suteikti papildomos jėgos traumų išretintam „Žalgiriui“.

REKLAMA

„Visuomet seku Eurolygos rezultatus, domiuosi naujienomis. „Žalgirio“ komandai koją kišo traumų virusas, šiek tiek sustabdęs komandą. Žalgiriečiai vis dar gerai kovoja Eurolygoje, šiuo metu jie užima 9–10 vietą turnyro lentelėje bei kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias. Esu puikiai susipažinęs su situacija. Esu laimingas būdamas čia ir galėdamas duoti komandos priekinei linijai jėgų bei padėti ekipai“, – kalbėjo antruoju numeriu pažymėtus marškinėlius vilkėsiantis aukštaūgis.

Iki sezono Ispanijoje D.Thompsonas savo karjeroje retai atakuodavo iš toli, tačiau būtent pirmajame sezone Burgose ekipoje krepšininkas pratrūko tolimais metimais – pataikė 21 tritaškį iš 51 Ispanijos krepšinio čempionate 2017–2018 m. sezone.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidėjas tikina, jog tiesiog stengiasi prisitaikyti prie šiuolaikinio krepšinio tendencijų.

„Toks jau yra modernus krepšinis – norint žaisti „ketvirtojo“ numerio pozicijoje turi pataikyti iš distancijos, kad galėtumei paveikti varžovų gynybą, sukelti jai sunkumų. Tiesiog tritaškiai – papildomas ginklas mano žaidime. Galiu būti efektyvus varžovų baudos aikštelėje, jeigu pridedu tritaškius, tampu dar labiau pavojingu žaidėju. Žinant koks dabar yra krepšinis, privalai gerai pataikyti iš toliau“, – teigė D.Thompsonas.

Krepšininkas džiaugėsi sulaukęs daug sveikinimų iš klubo sirgalių socialiniuose tinkluose. Siųsdamas žinutę gerbėjams, amerikietis džiaugėsi būdamas naujoje ekipoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Norite pasakyti ačiū visiems už sveikinimus prisijungus prie komandos. Gavau daug žinučių. Džiaugiuosi galėdamas vilkėti šiuos marškinėlius. Tikiuosi suteiksiu progų džiaugtis mano žaidimu“, – tvirtino D.Thomposonas.

Interviu metu krepšininkas taip pat kalbėjo apie susidūrimą aikštėje su Šarūnu Jasikevičiumi, žaidimą „ketvirtojo“ ir „penktojo“ numerio pozicijose bei kitus dalykus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų