REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinė Formulės-1 komanda „Ferrari“ nusprendė imtis rimtų permainų.

Legendinė Formulės-1 komanda „Ferrari“ nusprendė imtis rimtų permainų.

REKLAMA

Italijos žiniasklaida skelbia, kad buvo nutarta atsisveikinti su komandos vadovu nuo 2014 metų lapkričio dirbusiu Maurizio Arrivabene.

Oficiali atleidimo priežastis nėra skelbiama, tačiau viešumoje jau kuris laikas sklido kalbos, kad 61-erių M. Arrivabene smarkiai nesutaria su technikos direktoriumi Mattia Binotto.

Būtent šis 49-erių metų specialistas pakeis M. Arrivabene komandos vadovo poste. Tiesa, dvigubą Italijos ir Šveicarijos pilietybę turintis M. Binotto ir toliau išliks „Ferrari“ technikos direktoriumi.

„Po ketverių metų ištikimybės komandai ir atsidavimo darbui Maurizio Arrivabene palieka komandą. Sprendimas priimtas kompanijos vadovybės po ilgų svarstymų, turint galvoje ilgalaikius Maurizio asmeninius interesus, o taip pat pačios komandos interesus.

„Ferrari“ norėtų padėkoti Maurizio už jo svarų indėlį į komandos konkurencingumo padidinimą paskutiniais metais ir linki jam kuo geriausios sėkmės ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos vadovo postą užims Mattia Binotto – sprendimas įsigalioja nedelsiant. Visi techniniai padaliniai ir toliau tiesiogiai bus pavaldūs Mattia“,- skelbiama oficialiame „Ferrari“ komandos pranešime.

Daugiausiai titulų F1 istorijoje iškovojusi italų komanda pastaruoju metu gerokai buksuoja. „Ferarri“ paskutinį kartą pajėgiausia čempionato komanda tapo dar 2008 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų