REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos policijos pareigūnai sulaikė brangų fotoaparatą pasisavinusius sukčius.

Klaipėdos policijos pareigūnai sulaikė brangų fotoaparatą pasisavinusius sukčius.

REKLAMA

Klaipėdos miesto policijos pareigūnai praneša išaiškinę sukčiavimo atvejį.

Sekmadienį į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi 58 metų vyras. Jis nurodė, jog tądien Taikos prospekte, automobilių stovėjimo aikštelėje nepažįstamam, apie 20 metų smulkaus kūno sudėjimo asmeniui įdavė savo fotoaparatą NIKON D750. Jo vertė – 1700 eurų. Tariamas pirkėjas buvo atsiuntęs neva padaryto bankinio pavedimo už fotoaparatą kopiją.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus vyras suprato esąs apgautas ir kreipėsi į pareigūnus.

Tą patį vakarą, turėdami informacijos, jog pasisavintas fotoaparatas jau parduodamas internetu, Klaipėdos miesto Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai apsimetę pirkėjais sutarė dėl susitikimo ir surengę pasalą sulaikė tris įtariamuosius – 1992 ir 2001 metais gimusius bei už vagystes ir kitus nusikaltimus praeityje teistus asmenis. Jie taip pat sulaikė 1999 metais gimusį neteistą vaikiną.

REKLAMA

Šiuo metu įtariamieji uždaryti į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę, pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo. Fotoaparatas paimtas ir bus grąžintas teisėtam savininkui, skelbia policija.

„Policija primena, jog būtumėte atsargūs parduodant prekes internetu – pirmiausia įsitikinkite, jog tikrai gavote pinigus, ir tik tada atiduokite prekę“, – ragina pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų