REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin (nuotr. Vida Press)

Dainininko Justino Bieberio žmona bei manekenė Hailey Baldwin – viena išvaizdžiausių pasaulio moterų, kurios pėdomis seka tūkstančiai.

79

Dainininko Justino Bieberio žmona bei manekenė Hailey Baldwin – viena išvaizdžiausių pasaulio moterų, kurios pėdomis seka tūkstančiai.

REKLAMA

Tačiau nors iš pirmo žvilgsnio jos gyvenimas gali pasirodyti tobulas, realybė yra kiek kitokia.

Pasirodo, kad Hailey susiduria su tokiomis pačiomis problemomis, kaip ir tūkstančiai merginų visame pasaulyje.

Savo pareiškimu nustebindama visus gerbėjus, ji į juos kreipėsi socialiniuose tinkluose.

„Įžengdama į 2019-uosius, aš noriu būti atviresnė apie tai, su kuo kovoju ir kas daro mane pažeidžiamą. Man yra 22 metai, ir nors iš išorės mano gyvenimas atrodo tobulas, iš tiesų aš kasdien išgyvenu kovas.

Aš savimi nepasitikiu, esu pažeidžiama, man dažnai skauda, aš turiu baimių, abejonių, nerimo sutrikimą, man dažnai būna liūdna, o kartais aš būnu pikta. Esu praleidusi daugiau dienų, nei galiu suskaičiuoti, žiūrėdama „Instagram“ nuotraukas ir lygindama save su kitais, jausdamasi taip, kad aš nesu pakankamai gera. Kiekviena diena man yra pasitikėjimo savimi kova. Rašau tai ne todėl, kad norėčiau sulaukti gailestingumo ar užuojautos – sakau tai paprasčiausiai norėdama įrodyti, kad esu žmogus. Esu jauna moteris, bandanti sužinoti, kas aš esu, o tai – išties be galo sunku.

REKLAMA
REKLAMA

Sunku suprasti, kuo esi, bet netgi dar sunkiau padaryti tai tada, kai nuolat esi lyginama su kitomis. Kai kuriomis dienomis dėl to jaučiuosi paprasčiausiai palūžusi. Būtų nuostabu, jeigu moterys, vietoje to, kad verstų ir kitas savimi nepasitikinčias merginas jaustis mažiau vertingomis, imtų viena kita žavėtis. Mes visos turime trūkūmų ir tai niekuomet nepasikeis.

REKLAMA

Žinau, kad Dievas kiekvieną iš mūsų sukūrė individualų, savaip gražų, su sava asmenybe ir istorija, ne be priežasties – kiekvienas turime specifinį planą ir tikslą – o Dievas klaidų nedaro.

Todėl šiais metais aš stengsiuosi būti kuo įmanoma geresne savo versija ir pasitikėti tuo, kuo esu. Nes aš esu pakanakamai gera, mylima, lygiau taip pat, kaip ir jūs“, – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų